© 2008 

www.lommeulken.dk


Login

Brugernavn:

Password:

Husk mig?
log ind

















Rimtetur referat.


Søndag den 2. august var dagen for ulkenes årlige rimtetur. Pga. datobål fra turansvarligs side var turen rykket fra en tidligere dato frem til denne. Tilmeldingerne var sparsomme, og da turen skulle oprinde havde Morten S., Kasper S., Allan og undertegnede meldt deres deltagelse. Michael Gramkow kom også forbi en overgang, men uden at fiske.


Morten, Kasper og undertegnede var de første ved åens bred. Ut var fast besluttet på afslapning og ønskede ikke at følge Morten og Kasper nedstrøms (i hvad der kunne ligne en lang travetur). Det sædvanligt store antal rimter var på denne skønne sommeraften reduceret til en håndfuld i alt. Men en fin tur havde vi da.


Efter Morten og Kaspers afsked hoppe ut i et par skridtstøvler og fiskede lidt på bredden omkring broen og p-pladsen. Men der var umiddelbart ingen rimter at se. At der gik to spinnefiskere ved ankomst samt at der kort efter kom fire mand som skulle fange dyr til et akvarie (ved at båle ret meget rundt ude i selve åen), kan godt have været en af årsagerne til rimternes fravær. I et desperat forsøg på at komme ud midt i åen, ville ut ud på grødesamlerne som ligger skråt på bredden og ud i midten af åen. Men det går ikke altid som præsten prædiker. En glat overflade og lidt ubalance betød at ut røg i baljen. Alt blev vådt og skridtstøvlerne fyldt med vand. På nærmest profetisk vis var skiftetøjet medbragt, så efter skiftet blev fiskestang skiftet ud med mobil og Sønderjyske-FCK på radioen.


Kasper og Morten var gået nedstrøms og efter kun kort tid landede Morten en mindre fisk (<40, tror jeg). Og derefter så jeg dem først igen da de vendte retur. Men da havde Morten vist nok fanget en fin fisk på 53 cm efter at Kasper S. havde bålet lige rigeligt for næsen af den.

Morten med sin fisk på 53 - turens fisk.

 

Allan dukkede også op og gik – efter lidt hyggesnak - ligesom de to andre nedstrøms.

Jeg er ikke sikker på at der var landet noget særligt da de tre nævnte vendte tilbage for at spise Allans grillede pølser (et stærkt koncept, som herfra skal modtage allerstørste ros). Efter fortæringen bevægede De tre samt Gramkow sig igen nedstrøms, mens ut håbløst bålede rundt i den dejlige aftensol.

Det skulle dog gå så godt at Allan nærmest svinebobbede en fisk på 50 centimeter fra et område som burde have været uts domæne, men skidt nu med det. Tror ikke de tre havde vildt meget mere flex på klingen (udover måske et par småfisk).

Allans fine fisk på 50 centimeter


Kasper S. trak til turansvarliges store fornøjelse en fed nulbon, og bør i den grad tage sit fiskeri (og måske endda sit liv) op til kraftig revision.

Efter lidt hyggesnak sagde vi tak for denne gang og vendte snuderne hjem mod hhv. Aarhus og og Nørre Vissing (korrekt?). Især bilen mod Aarhus var et spændende bekendtskab. Alt lige fra true love til spanish gun blev minutiøst gennemgået til ut store begejstring (plus at der var skumfiduser og bolcher).

Status på de tre største fisk blev:

Morten 53 cm

Allan 50 cm

Tue 40 cm

Tues fisk på 40

Ut med en mindre fisk på 37


Tak for den hyggelig eftermiddag og aften!

Kyz & Bræk

Tue


Et stilstudie udi håndlandig af rimte


12-8-2015
Allan Mathiasen | fiskerallan@hotmail.com
Godt referat, endnu en super hyggelig tur. Lad os håbe på mere medgørlige rimter og tørre fødder næste gang.
14-8-2015 12:23:32
Thomas Mosgaard | t.mosgaard@hotmail.com
Det lyder som en hyggelig tur
12-8-2015 17:27:19