© 2008 

www.lommeulken.dk


Login

Brugernavn:

Password:

Husk mig?
log ind

















Referat Isfisketuren


Lommeulkens tredje tur i år, Isfisketuren, gik til Pinds Mølle, put & take. 

Vel mødt ved Biohuset Rasmus, Anders, Tue og Lars blev bilerne hurtigt pakket og afsted. Lauris ville støde til senere da han havde lidt hovedpine, måske fra ulkens sidste tur? hvem ved ;) 
Bæredygtig is kunne den danske vinter desværre ikke levere, men is på det meste af søen, kun fritholdt af vandbobler var der trods alt. Og med den friske morgen frost samt is stangøjnene, blev det en helt hyggelig isfiske stemning :)
Den fredfyldte stemning ved søen blev ændret drastisk da Tue opdagede at Bilka havde klokket i at pakke korrekt størrelse vaders i deres kasser. Og små vaders til rigtige mænd går bare ikke. Tue tø dog op igen, ligesom det meste af isen.
Undertegnede fik den første fisk på 50cm, som blev taget på en lækker klump, hvidløgs power bait. Og inden længe havde både Rasmus og Anders bid lige efter henanden. Igen var power baiten i spild. 
Rasmuses på 42cm og Anders på 44cm. Efter et par timers fiskeri kom Laurits som var gået all in med to stænger. Anders og undertegnede skulle desværre tidligt hjem, men Tue Og Rasmus valgte at forlænge fiskeriet. Det resulterede dog ikke i det store, men Laurits fik en fin mørk ørred på 45cm. Turens fisk må vi jo nok erkende gik til arrangøren denne gang.

Tak for en super god tur. Ser frem til næste Ulketur.

K&B

L. Sandgaard

1-3-2016