© 2008 

www.lommeulken.dk


Login

Brugernavn:

Password:

Husk mig?
log ind

















Fyraftenstur



Sandart på 0 kg. og 68 cm. fanget af Jonas Rasmussen

Beretning
Midt i hverdagens travlhed åbnede der sig pludselig en chance for en hurtig fyraftenstur. Lindvig ønskede selskab, grejet var klart og de familiære pligter kunne afsættes for en aften.

På søen blev grejerne hurtigt sat, og det varede ikke længe før en pindegedde havde kastet sig over en af skallerne. Næste fisk kom en halv times tid efter, og da det viste sig at være en sandart i flot stand måtte den en tur op til målebånd og fotografering.
Så var vi som sådan allerede fint tilfredse, men der gik ikke længe før der igen var bud efter en af agnfiskene. Endnu en sandart kom til syne i overfladen, men inden den nåede netmaskerne løb en af de andre stænger, og vi fik konstateret, at det store SG net sagtens kan håndtere to sandarter på samme tid. Den ene af disse var lidt mindre og den anden lidt større end den første fisk, men de fik lov at svømme videre uden at vi fik målebånd på dem.



Alt dette skete mens der stadig var lyst, så vi havde store forventninger til skumringen. De skulle dog blive gjort så vældig til skamme for der skete absolut ikke mere de næste par timer, og vi besluttede i stedet at stille os tilfredse med dagens resultat.

27-3-2016
Lasse Beck Mouritsen | Lassebm@msn.com
Tillykke Jonas - der er virkelig kommet nogle sandarter op på siden her på det sidste. Og godt at der nogle, som kan finde tid til at bruge båden :)
29-3-2016 22:45:51
Torben Ankjærø | ankjaeroe_torben@hotmail.com
Godt der kommer nye rapporter. Når man ikke selv kan komme ud pga ny bebs i familien, så er det vigtigt at følge med online.

Tillykke med succes på fyraften '
27-3-2016 21:44:38