© 2008 

www.lommeulken.dk


Login

Brugernavn:

Password:

Husk mig?
log ind

















Påske Sandart



Sandart på 5,6 kg. og 77 cm. fanget af Lars Sandgaard

Beretning
Påsken skulle bruges fornuftigt og var så heldig at blive inviteret med på Sandart tur af både Mikkel om torsdagen og Kasper S. om fredagen. Havde min første rigtigt Sandart til gode så der skulle et rigtigt sats til.
Torsdag bød på lækkert vejr og fint fiskeri, bommede en Sandart og fik to mindre, men tykke gedder til afkrogning og genudsætning. Mikkel bommede en fin gedde der gik amok i overfladen.
Fredag skulle det bare lykkes og Kasper kendte lige spottet. Vi fik hurtigt rigget båden an og kom på vandet. Det startet lidt stille ud, men så begyndte gedderne at hugge med jævne mellemrum. Hot spottet blev sejlet over nogle gange, men her var desværre ikke nogle hjemme. Pludselig ude midt i ingenting kom der hug på Kaspers stang, men fisken slap igen. Kort efter kom hugget på min stang og fighten begyndte, da fisken kom til overfladen lød der et brøl fra Kasper ”SANDART! og den er god”. Fisken kom i nettet. Også gik det op for mig at den første Sandart var i hus. Og endda en rigtig tyk en af slagsen. Efter en hurtig opmåling, fotografering og vejning blev madammen genudsat. Vinkede pænt tak for fighten med et haleslag ned i dybet. 77cm og 5,6kg.
Super fed oplevelse.
Senere på dagen bed endnu en sandart og flere gedder. Vi fik i alt 4 gedder til Kasper, 2 gedder og 2 sandart til LS. Fiskene huggede blandet på skaller og gummiagn.

28-3-2016
Allan Mathiasen | fiskerallan@hotmail.com
Det er hatten der gør forskellen! Virkeligt en plump storfisk at starte ud med, tillykke :)
30-3-2016 22:28:29
Lars Sandgaard | sandgaardlars8@gmail.com
Mange tak :)
Gedderne målte vi ikke, men vil tro de lå mellem 50-60cm.
30-3-2016 19:43:14
Lasse Beck Mouritsen | Lassebm@msn.com
Tillykke! Hvordan var jeres gedder mht. længde? Synes nemlig siden har været lidt tom for gedder i år sammenlignet med sandart, men kan godt være I/folk bare ikke gider måle og fotografere dem :)
29-3-2016 22:50:02
Jonas Rasmussen | jribergaard@gmail.com
Dejligt fisk og bestemt en godkendt første sandfisk! Du må nok forvente, at din nye PR kan komme til at stå en rum tid før den bliver vippet af pinden... ;) Tillykke med fisken!
29-3-2016 20:06:26