© 2008 

www.lommeulken.dk


Login

Brugernavn:

Password:

Husk mig?
log ind

















Referat fra prædatorturen


Lørdag d. 19. marts oprandt dagen, hvor ulkenes armada skulle betvinge de skarptandede fra Silkeborg Langsø.


Vejret var perfekt, og er var hele 11 mand klar til start i 4 både. Den ene båd med Nicki ved roret skulle dog forsøge sig i nabosøen.


Undertegnede fik ret tidligt meldt ud til gasten Ole, at det ville blive den vildeste dag, eftersom vejret var perfekt og agnskallerne talrige og helt friske...


Hybris kunne man kalde det.


Og med hybris følger som bekendt Nemesis...


Den Hvide Dame måtte simpelthen trække en stor, fed nulbon. Ikke én eneste pindgedde kom til rælingen, så vi havde jo knap nok et eneste nap! På et tidspunkt sejlede vi ind i bunden af en sydvendt vig for at se, om gedderne var gået på leg, og lige da den ene paravane lister sig rundt langs tagrørene bliver paravanen trukket under. Jeg er fuldstændig sikker på, at det må være en fed madamme, der prøvede til. Men nej. Ikke engang en lille, sur hangedde blev det til, og kaptajnen måtte noget slukøret hive en klump sivrødder ind til en nænsom afkrogning i vandet.


Kort efter kom SS og gaster en tur omkring hækken. De ville nok se, om også de kunne kroge den mægtige rodklump.


Billede 1


Trods ihærdigt fiskeri i alle tre bassiner måtte Den Hvide Dame sejle mod slæbestedet omkring kl. 16 med uforrettet sag. Lidt senere trak også de andre både på land, og der kunne konstateres, at det havde været et noget sølle udbytte, vi havde fået ud af anstrengelserne på en ellers flot dag.


Team Ribergaard trak ligesom Den Hvide Dame en nulbon - selvom der vist var en drabelig fight med en stor gren på et tidspunkt..


Team Eagle havde lidt mere held i sprøjten, idet de kunne præstere at sætte krogene i rigtige, levende fisk. Blandt fik Anders en fin fisk på omkring 3 kg.


Billede 2


Dagens bigshot har Team SS som kunne præstere at fange en fisk pr mand. Kaptajnen var så ydmyg at tage den største selv, som endda endte som turens fisk. Slimet var den i hvert fald.


Billede 2


Tak for en god dag, drenge. Og hatten af for indsatsen trods det manglende udbytte...!


Knæk & bræk


Laurits


2-4-2016
Laurits Therkildsen | lauritstherkildsen@gmail.com
Argh!!! De skide billeder!

Bilede 1:


Billede 2:


2-4-2016 0:27:01