© 2008 

www.lommeulken.dk


Login

Brugernavn:

Password:

Husk mig?
log ind

















Trofast gammel karpe oppe og hilse på



Karpe på 11.3 kg. og 84 cm. fanget af Allan Mathiasen

Beretning
Syns lige jeg ville toppe Lindvigs håndvaskebillede, så her får i et nyklassiskt og overbelyst "Bivvyshot". Den skjulte intention med det er naturligvis at prale med den nye Nash Strongbow Bivvy.

Nå, men efter et hurtigt bad og et par timer under dynen kørte jeg atter til søen i det første lys.

Lagde hårdt ud med en 9,9'er efter ½ time. Der var aktive karper at se flere steder, så da rigget blev kastet ud igen, var det ikke med en boilie mod foderpladsen. Nej, der var monteret to store orm på hair og et lettere bly, og der blev kastet 5 meter fra et par kapitale fisk, der længe havde rodet rundt lige inden for kastehold. De blev øjensynligt ikke skræmt, og ca. 20 minuter senere tikkede baitrunneren. Håbede på en 10 plusser på regnorm, og det sad der bestemt også i den anden ende af linen, og vist nok en del mere til. Den tog ti meter på maks bremse, og jeg måtte blokke spolen med hånden på kanten af nogle farlige piletræer med trælse rødder. Denne stillingskrig fik fisken til at gå helt fri af vandet i et gevaldigt skumsprøjt. Da den landede igen fik jeg lige to tunge rusk med i handelen, og så kunne jeg rulle en udrettet Owner karpekrog str. 4 ind. Slap af for en kampvogn.

På falderebet kl. 11:30 var søen blevet stille, men en go gammel og meget trofast ven forbarmede sig over mig. Den har hilst på mig nogen gange efterhånden, og det er mange år siden den toppede på vægten. De 11,3 kg den pressede vægten ned på er dog det bedste jeg har set på den i mange år, så den har sikkert taget for sig af de 3 slags nyopfundne hjemmerullede boilies, jeg fabrikerede sidste weekend, og har fodret rundhåndet med hele ugen.

21-8-2009
Allan Mathiasen | fiskerallan@hotmail.com
Hehe, nej det var vist ikke denne der snuppede regnormene, den tillader jeg mig i mit skøre sind også at tro, jeg kunne genkende.
Ved ikke hvem jeg presser, men kan se du kom ned under 100 p igen :P
22-8-2009 12:12:14
Kasper Bjerre | kasperbjerre@yahoo.dk
Som du da kan, der bliver virkelig sat pres på fra din side :) Tillykke med fisken, er det to regnorm der hænger ned fra munden :)
22-8-2009 11:43:35
Tommy Norin Andersen | tommynorinandersen@hotmail.com
Jamen, det lyder da som om du har så herligt gang i de rundmundede! Spændende med nyopfundne boilies - lad os håbe de bliver de nye storfangere. Fin bivy ;o)
22-8-2009 11:08:46