© 2008 

www.lommeulken.dk


Login

Brugernavn:

Password:

Husk mig?
log ind

Invitation til introtur


Kære nye Lommeulk


Du har sikkert siddet og ventet med længsel på at høre fra os – nu sker det!


Vi vil som forening gerne byde dig velkommen og invitere dig på en introtur, hvor du får mulighed for at møde andre nye og allerede eksisterende medlemmer.


Søndag d. 30 oktober kl. 14.00-18.00 har vi arrangeret den vildeste introtur for nye og eksisterende medlemmer. Turen går til Harlev put and take hvor vi vil fiske i 3 timer og derefter tænde op i grillen. Lommeulken betaler turen for nye medlemmer, så ingen panik det er lige meget om din SU allerede er brugt op. Har du ikke det nødvendige fiskegrej er der helt sikker mulighed for at låne til det hele fra Lommeulkens medlemmer.


Tilmelding til turen sker ved at svare tilbage pr. mail senest 2 dage før turens afholdelse. Kan du ikke deltage i turen, men stadig gerne være en del af foreningen svar da tilbage på denne mail, så vil du få oprettet et login til Lommeulkens hjemmeside, hvor du får adgang til klubbens forum, vores interne prestigefyldte fiskekonkurrence og mulighed for at tilmelde dig klubbens kommende fisketure.


Praktisk info vedrørende intro put-turen: Når tilmeldingerne er på plads arrangerer vi samkørsel fra Biohuset som i ligger i Aarhus universitetspark. Husk rigtig varmt tøj til vejret og din fiskestang.

Anbefalet grej til turen kan være små spinnere i str. 0-3, små blink, små 3 kroge, powerbait og andet kunstig agn. Er dit grej rustet op eller din grejkasse tom finder vi helt sikkert en løsning – don’t you worry!

Vi prøver at få jagt og fiskerimagasinet til at deltage og sponsorere lidt endegrej.


AUS sport kommer også og filmer dagen igennem så kryds alt hvad der krydses kan for fangst


Info vedrørende klubben:

Klubben er bygget op omkring sammenholdet og det fællesskab vi har på de 10-15 årlige fisketure og weekendture vi er på og også de interne fisketure medlemmerne iblandt.


Klubben råder over en båd ved Brabrand sø som står til fri afbenyttelse for klubbens medlemmer. Klubben råder også over 2 elmotorer, batterier, ekkolod, 4 stangsæt beregnet til dørgefiskeri, isbor, diverse grej til rigbindingsaftener og så har vi en samarbejdsaftale med Hadsten lystfiskerforening som giver adgang til fiskeri i Lilleåen mod et mindre beløb. ­Alle medlemmer får også 20% rabat i Jagt og Fiskerimagasinet i Aarhus på alt fra fiskerigrej til Fjallraven tøj – ja alt i butikken.


Lommeulken ser frem til at høre fra dig og glæder os til nogle hyggelige og gode fiskestunder!

Se mere på www.lommeulken.dk – Jysk Akademisk Lystfiskerforening


25-10-2016
Kristian Søby Nielsen | soebyfly@gmail.com
Jeg giver lige besked i morgen om jeg er på, hvis jeg kan har jeg bil, men men skal nok afsted lidt før kl. 18 igen.
27-10-2016 10:01:16