© 2008 

www.lommeulken.dk


Login

Brugernavn:

Password:

Husk mig?
log ind

















Brasen



Brasen på 0 kg. og 47 cm. fanget af Kasper Bjerre

Beretning
Så må jeg vidst hellere få meldt mig ind i kampen og forsvare de "gamles" ære. I forrige weekend var jeg ude efter rudskaller sammen med min lillebror, hvilket gav to rudskaller på 36 cm og 39 cm og 1,25 kg samt en masse småfisk. Min lillebror er vidne på den på 36 cm.

I torsdags var jeg ude efter hornfisk sammen med min far. I dagens anledning valgte jeg, at sætte trekrog på blinket i håb om en havørred. Det skulle dog vise sig at være en dårlig beslutning, da det gav en utrolig dårlig krogningsrate, men ind kom da to hornfisk på 61 og 66 cm. Fiskeriet sluttede brat, da min far snublede over en sten og væltede i vandet og tog en masse vand ind i hans waders, hvilket resulterede i den obligatoriske kortslutning af mobil telefonen.

Fredag stod den igen i rudskallernes tegn, men efter et par timers fiskeri med konstant nap af mindre skaller, skiftede jeg over til at fiske på bunden. Det gav hurtigt resultat med tre brasen på stribe på 47, 48 og 62 cm og 3,125 kg.

Lørdag var jeg af sted efter suder og aftenen startede med, at jeg skulle kæmpe mig igennem en flok mindre rudskaller, men efter et par timer indfandt suderne sig heldigvis på pladsen, og det lykkedes mig at kroge to eksemplarer, en han på 41 cm og 1,07 kg og en hun på 46 cm og 1,41 kg, begge hårdt fightende.

Knæk og bræk
Kasper

29-5-2017