© 2008 

www.lommeulken.dk


Login

Brugernavn:

Password:

Husk mig?
log ind

















Endnu en pighvar..



Pighvar/Slethvar på 2,1 kg. og 47 cm. fanget af Lasse Beck Mouritsen

Beretning
Efter et meget tidligt morgensats, for at nå højvande den sidste dag, lykkedes det mig at lande en af de lidt større pighvar set i forhold til turens gennemsnit.

Jeg deltog på pighvarturen fra start til slut, og dagene igennem havde budt på en del frustration grundet manglende fangst, og ikke mindst pga. alt for mange bommede fisk. Det endte ud i en del krog-fumleri, blink og rig-skifterig og ikke mindst paranoia(-spørgsmål). Så det lunede ekstra meget, at det tidlige morgensats på sidste dagen gav pote med 3 hvar på land med en god én iblandt. Så med paranoia-dum-dummere-spørgsmål og miraklers indblanding sidder jeg med 2*turens fisk på Ulkenes pighvartur :--)

Det var ret fedt at fiske så forholdsvist intenst og meget over flere dage med adskillige hug og fisk på land - så fik man virkelig en fornemmelse for hvad der virker og ikke virker, hvilke tidspunkter på dagen der er bedst, områder der er bedre end andre og man har tid til at afprøve forskellige ting af i praksis.

”Jeg” bommede forresten også en fisk på sidste dagen, som havde taget en af ophængerne: Idet da Rasmus går lidt ud i vandkanten for at samle den op for mig, vælger han at plante en størrelse 46 med 90 kilos tryk på mit blink – det giver altså slap line i den anden ende og fisken daffede ud i det blå og jeg stod tilbage med en næstformand med en utæt gummistøvle ;)

Tak for en mega god (kraner)weekendtur til alle der var med – fiskeri efter pighvar i østenvind er bare fedt og jeg glæder mig allerede til at forsvare min titel igen næste år ;-)!

31-5-2017