© 2008 

www.lommeulken.dk


Login

Brugernavn:

Password:

Husk mig?
log ind

















Min første brasen



Brasen på 0 kg. og 32 cm. fanget af Lasse Beck Mouritsen

Beretning
Jeg sidder og skriver på referatet fra vores seneste brasentur med ulken, idet Lars ringer og spørger om jeg ikke er klar på et makrel- eller brasensats. Tidspunktet taget i betragtning var jeg mest på brasen, så en halv time senere sidder jeg i Sandgaards Punto på vej på eventyr!
Et ekstra plus ved denne tur var også, at det var en tidlig genopfriskning af de tricks og det rig, som Allan lærte fra sig på søndagens ulketur.

Lars fik roet os ud til vores spot, vi fik bundet rigs og kastet forfoder ud. Der gik et godt stykke tid uden action, og lige som vi havde besluttet os for at opgive vores foretagende, og i stedet ro ud på vandet for at kaste lidt spinnere efter de aborre, som vi kunne se jage i overfladen, begynder jeg at hive min line ind på den stang, som jeg vil pakkke sammen først - så viser det sig at jeg får/har bid - YES! Min første brasen kommer endelig på land. Det er en fin bette én og en dejlig "afslutning". Lidt senere ringer Lars' bidmelder og en fin rudskalle kommer på land. Derefter rigger vi om og roer lidt ud på søen hvor der er godt gang i de små jægere. Vi har en hel del sjov med at kaste til de jagende aborre og gedder.
Det blev til 4 arter fordelt på brasen, rudskalle, gedde og en god portion aborre - alt i alt en ret fed og hyggelig tur!

13-7-2017
Allan Mathiasen | fiskerallan@hotmail.com
Jeg synes det er pisse svært, lige ind til man har en af hver i hænderne. Så er det pludseligt let. Tillykke med fisken herfra, synes det er mega fedt, at det er kommet til medenap efter medeturen :)
19-7-2017 15:50:08
Thomas Mosgaard | t.mosgaard@hotmail.com
Er det der ikke en flire? Kan Allan eller en anden ikke lige kigge med og give et bud. Den har røde finner og øjet ser også ret stort ud.

Tillykke med fangsten, lige meget hvad det er. Der er også plads til lidt forbedring i tilfælde af at du har set lyset i brasenfiskeri.
15-7-2017 9:21:57