© 2008 

www.lommeulken.dk


Login

Brugernavn:

Password:

Husk mig?
log ind

















Ikke en guitar



Gedde på 9,5 kg. og 102 cm. fanget af Mathias Molbech Christensen

Beretning
Som en ulk har gjort mig opmærksom på, er det ikke en guitar jeg holder på billedet, men derimod en gedde har det efter nærmere granskning vist sig. Det betyder jo, at jeg kan tilmelde den konkurrencen, hvilket så koster den føromtalte ulk point - så jeg siger tak for informationen! Den er fanget på søndagens prædator, og var første fisk i båden. Ikke dårlig at starte dagen med en ny PR – så var der ligesom kridtet op. For en geddenoob som mig var det lidt spændende at stikke sine forfrosne fingre ind i munden på sådan et bæst, men kyndig vejledning fik det til at lykkedes uden det store blodbad. Jeg havde ellers forberedt mig på at miste en finger eller to. Taget på agnskalle, hvilket skulle vise sig at være dagens foretrukne ret. Denne fisk fik mig til at gå fra at være lettere deprimeret efter at have bommet en god fisk til at være ulideligt kæk på få sekunder. Og det blev kun værre i løbet af dagen…. Og beklager Rasmus for at stjæle noget af forsidens rampelys

21-3-2018
Rasmus Ottosen | rasmusottosen90@gmail.com
Det er nogle fine fisk du fik hevet op, de klæder forsiden bedre end mig med dobbelthage synes jeg;) og det er jo kun endnu bedre at du tager point fra den føromtalte guitarulk;)
Det var i øvrigt superfint, du lige slog til da vi passerede jer, det var tydeligt det var en lidt bedre fisk du havde i den anden ende:)
21-3-2018 23:19:54
Jonas Rasmussen | jribergaard@gmail.com
Hvordan du end måtte holde fast i den, så var det altså en fin fisk! Og hvad billeder ikke på retfærdigvis fortæller er, at vommen på denne dame var så fin og stor, at den fortjente en kærlig og forsigtig behandling inden hun fik lov at svømme videre.

Jeg er fortsat af den overbevisning, at fisken vægtmæssigt er bådrekord, men længdemæssigt mangler den lidt endnu for at tage rekorden.
30-4-2023 13:45:16