© 2008 

www.lommeulken.dk


Login

Brugernavn:

Password:

Husk mig?
log ind

















Bornholm 2018



Uden for kategori på 0 kg. og 66 cm. fanget af Mikkel Schacksen

Beretning
Bornholm 2018 blev en anderledes tur en de forrige jeg har været med på. Der blev gået op i hygge og god mad og lidt mindre fiskeri end tidligere. Det passede mig ganske fint. Vi valgte at tage færgen fra Køge i år og jeg nåede at falde i søvn inden skibet sejlede og vågnede først igen på solskindsøen. Vel fremme første dag valgte Mathias og jeg er fiske Nordøst-siden af øen, hvilket jeg ikke har gjort meget i dag.

Kort til efter ankomst på spottet, hev Mathias hurtigt et par fisk i land, og som det gode menneske jeg er snuppede jeg ret hurtigt pladsen fra ham. Ét kast tog det og en fin fisk snuppede den lille Sandeel. Mathias kom tilbage på pladsen og nette en fin falder på 66 cm. Den var kommet godt igen efter legen i vinters og manglede faktisk kun nogle ganske få hundrede gram for jeg ville kalde den helt blank.

Hvad historien ikke melder noget om, er at jeg dagen efter denne fangst blev gjort opmærksom på at der er kommet yderligere 3 helårsfredninger på Bornholm. Og sagens natur var at denne fisk blev taget i en af dem, hvilket jeg har det skidt med. Den bliver tilmeldt uden for kategori da det stadigvæk blev turens fisk.


17-4-2018