© 2008 

www.lommeulken.dk


Login

Brugernavn:

Password:

Husk mig?
log ind

GræsserKarpe på 6 kg. og 79 cm. fanget af Rasmus Ottosen

Beretning
Snuppede en kort aftenstur med Lars på trods af vinden var noget harsk. Velankommet til søen var der dog dejlig læ, men nærmest som vi parkerede begyndte det at regne, noget som først stoppede da vi pakkede sammen igen.
Vejret til trods så det rimeligt giftigt ud nede ved søen og vi fik hurtigt fordelt os på to pladser. Hurtigt gik det, til gengæld ikke med at kaste ud, og jeg måtte kaste om adskillige gange, men til sidst lå mine rigs da nogenlunde tilfredsstillende.
Efter at have pisket overfladen til skum tænkte jeg, at jeg roligt kunne gå over, at se hvordan det stod til ved Lars 50 meter væk, men halvvejs derovre skriger bidmelderen allerede, jeg tonser tilbage, fisk i grøden. Det går heldigvis let med at få den fri igen og en forbavsende godt fight senere kan Lars nette en fin, men dog lidt tynd skæller.
Så starter det store kastecirkus igen, men det lykkedes da at få lagt agnen nogenlunde, hvor jeg fik fisk. Omkring en time senere står jeg i læ for regnen ovre ved Lars og drikker øl da bidmelderen kører igen. Der er intet som en skrigende bidmelder, der kan forvandle en halvflommet karpefisker til en bleg udgave af Usain Bolt, men jeg når dog igen ikke til stangen, inden fisken er gået i grøden. Heldigvis går det også nemt denne gang med at få den ud.
Fighten var ikke det store at skrive hjem om, og da den kort vender en lys side mod os kalder jeg den som en lille spejler. Lars er dog ikke enig, da han har set en græskarpe, og ganske kort senere kan smide nettet om den til et lille jubelbrøl fra min side, det er altid fedt med en ny art under bæltet, og jeg har længe ønsket mig en græsser.
Nogengange kan de korte ture godt betale sig, også selvom det er dårligt vejr;)

21-6-2018