© 2008 

www.lommeulken.dk


Login

Brugernavn:

Password:

Husk mig?
log ind

















Ål som erstatning



Gedde på 7.5 kg. og 104 cm. fanget af Allan Mathiasen

Beretning
Om sandarterne var forspiste eller måske bare uoplagte i det stille gråvejr, må stå hen i det uvisse. Men vi fangede i hvert fald ikke nogen, trods store forhåbninger.

Som plaster på såret fik jeg denne noget tynde gedde, som konditionen til trods fightede røven ud af bukserne.

Vi havde helt klart sandart på loddet flere gange, så forsøgte sidst på dagen at provokere en over evne ved at jigge en skalle rundt i fjæset på dem. Det virkede, og så alligevel ikke. Et par gedigne nap, og så krogede Madsen sgu en, som dog smed krogen efter 10-20 sekunder. Bummer!

Det gav ikke flere bud herefter, og status blev noget nedslående, at gedden blev dagens eneste fisk til 8 mand i 4 både.

Men hvad - Sådan er lystfiskeri vel - Og en dag med godt selskab i Asger, dejligt stille vejr på søen, og en gedde over meteren, det kommer jeg nok alligevel aldrig til at være alvorligt utilfreds med.

25-10-2009
Kristian Søby Nielsen | soebyfly@gmail.com
Ja billeder kan bestemt snyde! Tror også det bare er en anden fisk der er på billedet, og ja - reklame
26-10-2009 21:54:22
Thomas Mosgaard | t.mosgaard@hotmail.com
Tak for svaret Allan. Jeg har aldrig taget hensyn til vejret når jeg fisker gedder, ud over vinden. Men når det nu har så stor betydning for havørredfiskeriet så må det jo også have det her.
Tak igen
26-10-2009 18:48:56
Allan Mathiasen | fiskerallan@hotmail.com
@Mosgaard: Særligt lidt nattefrost og gerne lidt flere huller imellem skyerne havde måske nok været bedre på denne årstid, men alligevel talte forholdene i min verden for, at det skulle give fisk. Bare det, at vinden ikke var til gene; man kunne fiske præcist, tilpas langsomt og havde godt styr på sine grejer. Vi burde vel nok have fået mere ud af de forhold, men sådan skulle det ikke være. Det er vel bare sådan lystfiskeri og særligt ulketure nu engang er.

@Dehli: Har intet hørt om at Torben sejlede på grund, og vil da også gerne vide mere om Bjerre og Larsens båleri. Klokken var da vist i øvrigt 13 før de søsatte båden, hvad i alverden havde de brugt tiden på! Og havde de ikke strøm med til elmotoren eller hvordan skal det forstås? Alt i alt lyder det dybt, dybt useriøst.

@Søby: Tja, jeg ved det jo ikke, men både vægt og længde ser ud til at være meget optimistisk opgivet. Måske det bare er et tilfældigt billede fra en af turens andre fisk? På den anden side, så er det jo tydeligvis en reklame - Og i sådanne overdrives der vel ofte lidt ;o)
26-10-2009 18:09:32
Kristian Søby Nielsen | soebyfly@gmail.com
Hmm virker ikke med link her....

http://www.fangster.dk/default.asp?mode=vis&menu=Forside&ID=75161
26-10-2009 7:07:39
Kristian Søby Nielsen | soebyfly@gmail.com
Fin fisk selvomden er tynd, og fedt med en god fight :) Den får dog skarp konkurrence i kategorien ål af denne metersfisk fra Fyn
26-10-2009 7:06:55
Thomas Mosgaard | t.mosgaard@hotmail.com
nu har du næsten 100 point mere end nr 2 i konkurrencen. Det er virkelig imponerende.
25-10-2009 10:22:49
Bjarke Dehli | bjarkedehli@hotmail.com
Jamen tillykke Hr. Er squ også lidt rystet over det manglende udbytte, men vil da glæde mig over den fine opbakning til arrangementet. 4 aldeles kompetente fiskemaskiner til en Ulketur er ret imponerende. Havde som sagt selv fornøjelsen af at fiske med en rystende ustabil og pjevset Formand der oveni købet havde vores eneste hug. Han havde dog læst lidt for meget Jens Plough for inden piben var røget færdig var fisken smuttet med agnskallen, tsk tsk.

Et element af Ulketur var dog inde over samtlige øvrige både med Torben der sejlede på grund i sin færge, Bjerre og Martin der hverken magtede at holde liv i elmotoren eller at undgå en røgforgiftning fra benzinmotoren samt undertegnede der måtte tage formanden i at være gået max kold, slæbe ham ud i bilen blot for at se ham ødelægge ruden således at turen til og fra søerne blev tilbagelagt uden rude ved passagersædet. Skøøønt, men dælme koldt!

Glæder mig allerede til den 22. november hvor du viser os vejen til de rigtig store sømkasser;-)
25-10-2009 8:24:24
Thomas Mosgaard | t.mosgaard@hotmail.com
Hvad er godt gedde og sandartvejr på denne årstid? Tror du det havde været bedre med lidt sol eller var vejret fint nok?
25-10-2009 7:45:12