© 2008 

www.lommeulken.dk


Login

Brugernavn:

Password:

Husk mig?
log ind

















.....mere spænding i konkurrencen!



Aborre på 0 kg. og 44 cm. fanget af Jonas Rasmussen

Beretning

……fortsat…

Nu havde jeg jo kigget på stillingen i konkurrencen inden vi kørte af sted, så jeg vidste at en fisk mere i samme størrelse ville skabe lidt mere spænding – i hvert fald i Bjarkes og min interne konkurrence… ;o)
Og da der et par kast senere igen var god modstand i den anden ende var spændingen stor!
Endnu en gang var det en god fisk der kom til brinken, og med et målebånd der viste 44 cm kom der et lille smil frem på læben… :o)
Så Bjarke, måske skal vores væddemål afgøres på den kommende geddetur? ;o)
Jeg fik bare en enkelt mindre fisk mere og mistede en enkelt inden turen gik tilbage mod Århus. Så selv om jeg bare fiskede et par timer, og ikke kunne skaffe nogle agnfisk, så viste jiggen sig fra sin bedste side og producerede et par kapitale sortstribede røvere.
Sædvanen tro lå det fine spejlrefleks-kamera selvfølgelig derhjemme når endelig der kom fisk på land, så igen må i desværre nøjes med billeder fra mobilen.

K&B

/Jonas

8-11-2009
Jonas Rasmussen | jribergaard@gmail.com
Ha ha... Måske der er en der er klar til at træde et skridt op ad ranglisten til generalen... ;o)
10-11-2009 19:21:10
Bjarke Dehli | bjarkedehli@hotmail.com
Der skal vist mere til før jeg stiller noget mistillidsvotum til den hårdt arbejdende formand. Som f.eks. at hele vores egenkapital manglede eller at vi skulle melde os ud af DSF;-)
10-11-2009 15:50:41
Allan Mathiasen | fiskerallan@hotmail.com
Bare et tip - Til mindre fisk op til knap halvmeteren, er en plasticpose fra supermarkedet faktisk det bedst egnede, skulle efter sigende også være bedre for fiskens slimlag en selv de fintvævede vejeslynger.
- Og den kan stryge direkte i skraldespanden :D

Glædeligt, at måleriet er gået rigtigt til. Så vi er dermed ikke ude i et mistillidsvotum mellem ping'erne i bestyrelsen her en lille måned før generalen? ;o)
10-11-2009 12:49:46
Jonas Rasmussen | jribergaard@gmail.com
@ Allan: En vejning betyder jo vand og slim på vejslyngen, hvilket beyder ekstra tid med oprydning derhjemme. Og så regner jeg jo stærkt med at der skal større fisk på land inden året er omme!:o) ...desuden lå vægt og vejeslynge oppe i bilen... :o(
Mht. billederne, så klarer telefonen det udemærket så længe der er lys og telefonen bliver holdt absolut stille. Men må nok indrømme at MS Picture managers autokorrektions-funktions kan gøre underværker ved farvebalancen... ;o)

Længden af fiskene er god nok! I lyset af vores diskussioner sidste år holdte jeg dem endda vandret under målingen i stedet for at måle dem i bassgrebet... Det gjorde nu ingen nævneværdig forskel.

Desværre må jeg jo nok erkende, at prisen for at få damens tilladelse til turen var at der kom fisk på bordet til aften... :o( De største kom selvfølgelig tilbage efter fotograferingen, men for at få stillet min fiskeliderlighed måtte der desværre ofres et par af de mindre fisk på 33 og 35 cm. De smagte forresten ganske fortrinligt med kun en lille bismag af skyldfølelse...! :o/

Jeg troede sådan set at det var et par hanfisk, i betragtning af størrelsen og det faktum, at de ikke havde den karakteristiske hængevom, som vi plejer at se. Men hjemme på køkkenbordet var det klart at de begge faktisk havde rognsække... :o( Af den håndfuld fisk jeg har hjemtaget fra pladsen over de sidste snart 10 år erindrer jeg faktisk ikke at have haft en eneste hanfisk! Måske de kommer senere...?


10-11-2009 12:34:51
Allan Mathiasen | fiskerallan@hotmail.com
Bjarke Dehli | bjarkedehli@hotmail.com
Ok, så de havde ingen rogn i maven dem du tog med hjem til gryderne?
9-11-2009 17:31:22
Jonas Rasmussen | jribergaard@gmail.com
Nej nej, ingen knuder! Har bare klippet de yderste 5 cm af målebåndet da de var blevet lidt slidte... ;o)

Fiskene er endnu ikke så tykke, men længden fejlede heldigvis ikke noget...
9-11-2009 12:29:49
Bjarke Dehli | bjarkedehli@hotmail.com
De er vel ikke større end sidste år. Er det ikke bare dig der har lært at slå knude på målebåndet;-) ??
9-11-2009 8:58:17
Jonas Rasmussen | jribergaard@gmail.com
Tjah, du har ret i at det ikke er nemt at begå sig på geddelisten, men en enkelt fisk over meteren, der så giver dobbeltpoint, kan pludselig komme til at betyde en del. Og denne gang er der ikke druk på programmet dagen forinden, så lad os se om ikke formanden kan vise sig fra sin lidt skarpere side... :o)
Det kan jeg i hvert fald blive nødt til at satse så, for der bliver desværre ikke tid til mange impulsive ture inden kalenderen skriver december... :o(

Til gengæld synes jeg det lover særdeles godt for vinterens aborrefiskeri, hvis fiskene har formået at vokse sig lige et par centimeter større end sidste år!
9-11-2009 8:45:47
Bjarke Dehli | bjarkedehli@hotmail.com
Frækt move Jonas! Havde selv overvejet at lave det straks efter generalen men nu kom du jo først;-) Jeg har meget svært ved at se vores konkurrence blive afgjort den 22. november medmindre selvfølgelig at du snupper en fisk over 106 cm, fiskene på geddelisten er vist allerede relativt griske. Desuden skal du også være lidt skarpere end på sidste Ulketur hvis det skal give pote....
Næ, jeg satser på at du ikke henter flere point og at jeg på årets sidste 10-12 kystture får bare en enkelt fisk mere over 60 cm!
8-11-2009 19:51:21