© 2008 

www.lommeulken.dk


Login

Brugernavn:

Password:

Husk mig?
log ind

















NY PR BÆKKER



Bækørred på 0 kg. og 43 cm. fanget af Casper Riis

Beretning
Søndag bød på de første plus grader fra morgen af i længere tid, og vandstanden i Skive-fjord så ud til at være lige over normalen. Derfor havde min fætter og jeg besluttet os for, at vi ville en tur til fjorden. Vi var tidligt oppe, og var ved første spot 07.45, til vores store ærgelse var vandstanden dog meget under hvad DMI havde spået. Vi fiskede to pladser, og så ingen fisk på nogle dem, men havde dog besøg af sælen begge steder.

- Vi valgte at opgive på havørred-projektet ved middagstid. Min fætter havde i en lille bæk i vintersløb set et par gode fisk, vi valgte derfor at give den et skud, nu tiden var sat af til fiskeri. Ikke nogen dum idé! Jeg har aldrig prøvet noget ligende bækfiskeri. Vi fiskede fra kl.13 til solnedgang, og formåede at have 7 fisk på land, alle over mål. Heraf kvitterede jeg selv med 3 stk, bla. denne som var min største på 43CM, mens min fætter fik 4 fisk alle over 40CM!!

En virkelig vild oplevelse. Vandet i bækken var helt klart, så vi kunne se alt og dem vi så fulgte på stort set alt de så.

4-2-2019
Casper Riis | Riis7840@hotmail.com
Tak for det! :-)

Jeg var igen i dag et smut ved Skive fjord, da jeg havde fået bold på tanden. Efter jeg i sidste weekend først lørdag havde haft havørreder på land ved Djursland, og søndag i Skive fjord. Største fisk over de to dage var en fin blank fisk på 42CM.

Efter at have fisket to pladser i dag, valgte jeg at opgive - Synes nemlig igen at vandstanden var noget lavere, end den havde vist på DMI. Tænkte herefter lige at Bækken/Åen skulle have et skud igen, nu heldet var vendt der sidst. Men vandet her var også lavt, og meget lavere end sidst. På de steder hvor vi havde taget og set fisk sidst, var der flere steder slet ingen vand. Så jeg måtte sande en nultur denne weekend.
17-2-2019 21:23:32
Lars Sandgaard | sandgaardlars8@gmail.com
Det er godt gået, specielt i februar :-) Tillykke med PR.
7-2-2019 10:12:19
Thomas Mosgaard | t.mosgaard@hotmail.com
Meget inspirerende med sådan noget bækørredfiskeri i februar måned.
5-2-2019 14:23:28
Jonas Rasmussen | jribergaard@gmail.com
Bestemt ikke hverdagskost med en håndfuld bækkere over 40 cm...!
Fedt at det stadig kan lade sig gøre at finde gode fisk, selv om bækørrederne er pressede mange steder.
Tillykke med fiskene!
5-2-2019 11:07:33