© 2008 

www.lommeulken.dk


Login

Brugernavn:

Password:

Husk mig?
log ind

















Fluebinding onsdage


Tommy og hans Coypu Twin-tail Diver

 

Efteråret er for alvor ved at gå over i den karakteristiske våde og blæsende vinter, og dagene er efterhånden så korte, at en improviseret eftermiddagstur til vandene er en umulighed.
Desuden er der flere der har efterlyst nogle mere faste aftaler for fluebinding. Så jeg foreslår, at vi i hvert fald indtil jul binder fluer i biohuset hver onsdag fra kl 19, som vi har gjort det tidligere.
 
Planen er blot at folk selv tager grej med og binder de fluer som er blevet slidt ned i løbet af sæsonen. Selvfølgelig er der mulighed for hjælp og instruktion til de der måtte ønske det, ligesom vi normalt udveklser materialer når der lige mangles en bestemt farve dubbing eller lignende. Hvis der er nogle som ikke før har prøvet kræfter med fluebindingen eller blot ønsker at låne stik og værktøj, så er der også rig mulighed for det!
 
I må meget gerne give til kende i tråden på forum eller per mail, om i har tænkt jeg at dukke op de enkelte dage, så vi har mulighed for at genoverveje, hvis folk en dag er optaget af andre ting. Den første gang bliver nu på onsdag (25/11)!

 

Knæk og bræk!

/Jonas Rasmussen

 


23-11-2009
Kristian Søby Nielsen | soebyfly@gmail.com
Jeg har tænkt mig at dukke op i ny og næ i hvert fald :)
23-11-2009 13:55:38