© 2008 

www.lommeulken.dk


Login

Brugernavn:

Password:

Husk mig?
log ind

PighvarPighvar/Slethvar på 2,49 kg. og 53 cm. fanget af Lars Sandgaard

Beretning
Lørdag bød muligheden sig for at kommet mod det vestjyske igen, og denne gang skulle det lykkes. En del andre ulke var afsted og havde fisket nogle dage, dog uden det helt vilde at berette om. Nogle fejlkroget fisk og et par mindre som tros alt havde bidt på. Startede med at fiske lidt med Jonas og havde en hyggelig snak, hvilket var meget opmuntrende i forhold til at vandet bestemt ikke var som ønsket. Det var mælket og en del skidt.
Men der kom endelig en fejlkroget reje op, også var den sikker. Kort efter huggede en mindre Hvar som viste sig aflivl at være større end ført antaget. Dog faldt den af under landing. Noget nedslået måtte jeg sande at det muligvis var dagens chance.
Efter en frokost dorg jeg mod Henne Strand som enligt var mod anbefalingerne af Ottosen og Wang der lige var kommet tomhændet tilbage. Efter godt en times fiskeri og en del rejer, kom der hug, alt stod stille et kort øjeblik, inden den slap. Tænkte bar nej, og skyndte mig at kaste i samme retning igen. 2 indspændinger også sagde det bom, og der var Hvar. Efter en udemærket fight kom dyret i nettet.
Ny pr., så kunne kun være godt tilfreds og tage hjem med ro i maven.

11-5-2020
Kasper Sørensen | kasperstengaard@gmail.com
Den er fin
15-5-2020 21:38:41
Jonas Bjerre | jonasbjerre4@hotmail.com
Stærkt du lige kunne vise vejen Lars.
Man kan næsten ikke se hullet fra spyddet :)
14-5-2020 18:00:59
Malthe Wisler Johansen | malthewisler@gmail.com
Så gør det ikke noget, at man kun får én fisk, når den er af den kaliber. Tillykke med den flotte pr
11-5-2020 18:56:26