© 2008 

www.lommeulken.dk


Login

Brugernavn:

Password:

Husk mig?
log ind

















Aloha Aborren



Aborre på 0 kg. og 1 cm. fanget af Daniel Lindvig

Beretning
En lille beretning her fra Stillehavsøerne. Hawaii tilbyder bestemt masser af spændende fiskeri. Især hvis man har masser af penge og tid. Desværre er jeg jo kommet for at blive klogere, hvilket de tager ret seriøst herover på Hawaii Pacific University:P Indtil videre er det kun blevet til nogle få ture efter bonefish. Som har resulteret i en 3-4 punds fisk mistet helt inde under næsen(en lang en af slagsen). Og en 2 punds til min fiskebuddy herover. For et par dage siden tog vi op og prøvede at fiske lidt ferskvandfiskeri. Her blev det til en Peacock Bass til os hver i 3 punds størrelsen. Vi fiskede med levende agn på bunden, stort set magen til fremgangs måden i den hjemmelige aborreflod. Ganske udemærket fight, de flotte bass kan præstere. Måske ikke vildt meget vildere end en aborre i samme str. derhjemme. Men bestemt en superflot fisk. Forhåbentlig kommer der en enkelt eller flere lidt større saltvandsfisk op at vende inden turen går hjemover. En eller anden form for trøstefiskeri skal der hvertfald til, når vi nærmere os d. 1 april og det blir godt til laksenap derhjemme(eller den vanlige mangel på samme). Satser på snart at se en masse forårs rapporter her på siden. K&B til jer allesammen

6-3-2010
Bjarke Dehli | bjarkedehli@hotmail.com
Lækker fisk!
Regner med at tage en 18-20 blanklaks op til 20 kg den 29. og 30. marts. Jeg har en hemmelig å og metode der burde virke;-)
8-3-2010 17:56:43
Simon Lundorff | chipsbanan@hotmail.com
hahaha!

4 eyes.... Er vi ikke ovre i mr. 6 eyes?
7-3-2010 14:54:46
Jakob Madsen | jakob@justonemorecast.dk
Nu stiger den altså! Lindvig på fisketur når der er damer i farvandet og Simon L nu med egen bil... I morgen fryser helved vel til! Stort tillykke med den flotte fisk og fisk så lige lidt for os herhjemme. der er ramt at alt for koldt vand.
6-3-2010 9:08:40
Tommy Norin Andersen | tommynorinandersen@hotmail.com
Flot fisk Mr. four eyes ;-) Håber du hygger derovre mellem studierne! Vi er bestemt ikke misundelige herhjemme...
6-3-2010 8:59:18
Thomas Mosgaard | t.mosgaard@hotmail.com
Fin aborre og rigtig fine briller. Jeg forstår ikke hvorfor flap-op solbriller er gået af mode, de er jo mega hippe
6-3-2010 8:53:11