© 2008 

www.lommeulken.dk


Login

Brugernavn:

Password:

Husk mig?
log ind

















Naphans



Gedde på 4.9 kg. og 84 cm. fanget af Tommy Norin Andersen

Beretning
Havde aftalt en fisketur efter sømkasserne denne andensidste dag inden fredningen med Lommeulkens nyeste medlem, Jakob T. Vi havde egentlig overvejet at tage på søen, men de 10 m/s der var lovet samt 13 mm regn lokkede ikke ligefem, så det blev til floden i stedet. Morgenfriske Jakob var kommet tidligt ud af fjerene og havde kreeret lækre kylling/bacon sandwich til duoen, så var vi i al fald beredte. Da vi ankom til åen lidt over over otte var der det skønneste vejr. Jeg riggede fluestangen til og Jakob spinnestangen. Nede ved åen kunne vi dog konstatere, at forholdene var langt fra optimale. Meget højt vand - formentlig en meter el.l. over normalen, da samtlige spange vi stødte på var en halv meter under vand - der var væsentlig mere end 'slightly tea colored', ja nærmere kakaofarvet. Vi tog dog udfordringen i stiv arm og åen blev affisket med Mepps 4 og kobber/brun Pike Streamer. Midt på dagen fik jeg turens eneste nap, formentlig en fisk der havde fået fluen lige i skærmen, ellers havde den højst sandsynligt ikke set den. En kort fight og en lidt bålet fotografering, eftersom fisken egentlig blev tabt ud i åen da det første skud skulle knipses, men gemte sig i en ordentlig omgang grøde, og så kunne den da lige fiskes op igen med hænderne. 4.9 kg og 84 cm - en rigtig smuk og dejlig fed gedde, men desværre den eneste på dagen. Tak for nap!

30-3-2010
Tommy Norin Andersen | tommynorinandersen@hotmail.com
Hov hov Jonas, nu ikke så fræk vel :o)
2-4-2010 9:22:24
Jonas Bjerre, jyskspecimen.dk | jonasbjerre4@hotmail.com
Godt billede Tommy.. Fisken er præsenteret rigtig godt og ser stor ud. Måske er der nogle størrelsesforhold der snyder én lidt;)
1-4-2010 12:05:39
Thomas Mosgaard | t.mosgaard@hotmail.com
Overhovedet ikke Tommy. Hvis jeg fangede så pæn en gedde havde jeg nok også blevet lidt kærlig.
31-3-2010 10:19:35
Tommy Norin Andersen | tommynorinandersen@hotmail.com
Det var lioge netop dén kommentar jeg ventede på Thomas :o) Men ak nej, der er skam en smule afstand mellem dyret og jeg, selvom jeg gerne indrømmer at det kunne fremstå anderledes. Det må være fotografens gunstige valg af vinkel der gør udslaget. Men der er vel heller intet i vejen for at være lidt kærlig over for sine våde venner.
31-3-2010 9:37:40
Thomas Mosgaard | t.mosgaard@hotmail.com
Fin fisk, flotte gule prikker. Er det bare mig eller sidder du kind mod kind med gedden? Den er pæn, men ligefrem at blive kærlig med den er det ikke lige i overkanten?
31-3-2010 7:43:05