© 2008 

www.lommeulken.dk


Login

Brugernavn:

Password:

Husk mig?
log ind

















Forsinket Gedde



Gedde på 10 kg. og 0 cm. fanget af Anders Isak Jørgensen

Beretning
Hej Ulke.

Lige en kort beretning fra før geddefredningen.
Jeg havde fået lokket min far til at vi skulle smide vores båd i Tange Sø inden fredningen og dagen vist sig at være velvalgt. En stille, lidt lummer dag med enkelte solstrejf gjorde forventningerne store. Der gik dog 1½ time inden der kom gang i sagerne. Efter et par ynkelige små gedder fangede jeg en ivrig 5kg gedde med en del skrammer og ar.
Efter at have sat denne ud var vi begyndt at overveje at kigger hjemover, og bedst som vi tog de sidste kast (som altid ender med en 50-stykker) tog denne madamme min Buster Jerk med et ordentlig plask! 3 gode, lange udløb og et kontinuert træk mod bunden kørte hende træt og glæden var stor da vi havde landet 'hende'. Jeg landede med min lip-grip, hvor skalaen gik i bund da jeg kortvarigt slap bugen... ja, jeg skal ha' mig en ordentlig vægt og en vejepose! Jeg havde desværre ikke målebånd med, men jeg vil nu alligevel vise hende frem. Hvad kunne billedet ikke være blevet til med Tommys vidvinkel kamera og fototeknik ;)

K&B,
Isak

8-4-2010
Anders Isak Jørgensen | aij.mailbox@gmail.com
@ Allan:

Jeg har haft adskillige sømkasser + 2x 3-kroge fra en Buster Jerk siddende i hånden, hængende ud over siden på båden... Not fun!
Desuden er den nem at enhåndsbetjene. Sidder den føst om kæbebenet slipper den ikke. Så kan man roligt afkroge og derefter håndtere med gællegreb.
Tøset - måske... ?

;D
9-4-2010 19:32:18
Allan Mathiasen | fiskerallan@hotmail.com
Undrer mig du lander med lip-grip, når du har så fint styr på at håndtere fisken på billederne.

Stort tillykke med det tykke dyr - Jeg nåede aldrig at fange en eneste gedde i det brune vand efter isen slap, så er jalous på selv de mindste, og denne da i særdeleshed ;o)
9-4-2010 15:00:25
Anders Isak Jørgensen | izaak.jr@gmail.com
Tark!

Her er et billede som måske yder den lidt mere retfærdighed i længden:
http://i706.photobucket.com/albums/ww68/p310/081_800x600_1.jpg

:)
9-4-2010 12:01:56
Jonas Rasmussen | jribergaard@gmail.com
Dejlig fisk! Der skal nok ligge nogle laksesmolt i sækken på den... ;o)

Lidt en skam at du ikke fik målt og vejet den ordentligt - det er da bestemt en fisk der er værd at huske! Men super at du smider den på siden alligevel...

Teløk' mæen!
9-4-2010 9:20:17
Daniel Lindvig | deinerl@sol.dk
Tillykke med fisken Anders!
Det er dælme en fin en af slagsen:)
9-4-2010 9:13:02
Tommy Norin Andersen | tommynorinandersen@hotmail.com
Dælme en kort tyksak du har fanget dig der Anders! Jeg takker for entusiasmen overfor min (mere eller mindre eksisterende) kamerateknik :o)
9-4-2010 9:05:20