© 2008 

www.lommeulken.dk


Login

Brugernavn:

Password:

Husk mig?
log ind

NY PR i Gedde!!!Gedde på 11 kg. og 115 cm. fanget af Rasmus Wrang Andresen

Beretning
Jeg har haft en del deadbait turer efter gedder, men desværre ikke med det helt store held ift. de store gedder. Jeg fik lagt lidt instagram videoer op, hvor jeg var på deadbait tur. Det betød, at en kammerat skrev om vi ikke snart skulle finde en weekend og fiske sammen! Det var jeg selvfølgelig maks klar på, er jo altid klar på en ekstra fisketur. Men vi fik fundet en weekend hvor vi begge kunne og lige inden fredningen. Men weekenden kom og afsted det gik. Jeg blev lovet, at jeg nok skulle slå min PR i løbet af weekenden. Den var på 103 cm. Jeg var lidt skeptisk men også meget spændt. Vi startede ud fredag med 5 timers fiskeri.

Efter en lille times tid kom første bip fra biddemelderen. Stangen blev rejst og der var fish on!!! Gedden gik meget tungt, og der var ingen tvivl omkring at det var en stor fisk. Flere udløb, hårde hovedrysten og meget dybdegående gedde. Efter noget tid kom gedden tæt på land og et KÆMPE hoved kom til overfladen, stemningen steg lige et par grader. Gedden blev nettet og glæden var stor. Da jeg skulle lave gællegreb, blev min hånd ”slugt” op under gællen, det var så uhyggeligt, klamt og skræmmende, hvilket også resulterede i blodende hænder efterfølgende. Men et par billeder blev skudt, fisken blev målt, og der var ingen tvivl, det var en NY PR på hele 115 cm! Jeg kunne ikke tro mine egne øjne… Den var tyk i forhold til andre gedder i søen, hvilket jeg fandt ud af de efterfølgende dage. Fisken blev hurtigt vejet og genudsat. En masse jubel og kram udbrød efter at gedde forsvandt ud i dybet. JA TAK NY PR hvilket betød McD og underbergs.
Er så taknemlig at få lov til at have fået denne oplevelse.

22-3-2021
Rasmus Wrang Andresen | rasmuswa@live.dk
Tak Malthe! Ja det tog noget tid, men lykkes til sidst :) TAK TAK og er også vildt glad for den og dem :)
24-3-2021 17:47:31
Malthe Wisler Johansen | malthewisler@gmail.com
Så for satan formand! Så blev de mange timer med deadbait endelig belønnet. Sindssyg flot fisk. Velfortjent. Mange gange tillykke herfra.
23-3-2021 18:41:20
Rasmus Wrang Andresen | rasmuswa@live.dk
Tak Kasper, ja det er noget vildt at tænke på, 340 cm i tre gedder :)

Tak Jonas! Generelt er de tynde i søen, men der blev fanget et par store gedder for et par uger siden, som var tykkere i det, men generelt lidt tyndere i det, desværre :/

Tak Jens :)

Tak Lars! Er mega glad for min nye PR, mon jeg nogenside kommer til at slå den? :O
23-3-2021 14:39:54
Lars Sandgaard | sandgaardlars8@gmail.com
Det er virkeligt godt gået. Tillykke med pr. :-)
23-3-2021 11:57:20
Jens H | jens_lillelund@hotmail.com
Vildt Rasmus! Tillykke med de fine fisk.
23-3-2021 8:20:13
Jonas Bjerre | jonasbjerre4@hotmail.com
Sådan formand Wrang
Det er nogle rigtig fine fisk, I har fanget der. Tillykke med dem.
Lignede de nogle, der har været på leg allerede eller er de altid bare tynde i den sø? I små søer vil de store gedder ofte se sådan ud, da der ikke er nok mad til dem.
22-3-2021 21:37:01
Kasper Sørensen | kasperstengaard@gmail.com
Wow Rasmus! Det er godt nok nogle ordentlige krabater du har hevet op. 111, 114 og 115 cm. Det er virkeligt imponerende. Tillykke med de 340 cm :-) Det på 115, må klart være en kandidat til årets fisk.
22-3-2021 20:34:27