© 2008 

www.lommeulken.dk


Login

Brugernavn:

Password:

Husk mig?
log ind

















Rimter i regnvejr 2



Rimte på 2,4 kg. og 55 cm. fanget af Malthe Wisler Johansen

Beretning
Tømmermænd, vind og regn. Ikke den bedste kombi til rimter på overfladen, men jeg kunne ikke holde ud at bruge hele dagen indenfor. Jeg satte mig ned i bilen, hvor jeg bare sad i 5 min og virkelig overvejede at gå op i lejligheden igen. På trods af regnen havde jeg et lille håb om, at den ville stoppe igen, så jeg kørte afsted. Op i rema som jeg kunne konkludere var lukket pga. helligdag. Det er virkelig ikke min dag, tænkte jeg. Men fandt dog heldigvis en Aldi, hvor jeg kunne købe brød, så nu kunne jeg i det mindste fiske.

Så jeg tog afsted med mit toastbrød for at se, om jeg kunne lokke nogle rimter til overfladen. Efter en halv times fiskeri kom en massiv byge, og så stod jeg der i regnen og havde ondt af mig selv. Nu kunne jeg ikke fiske på overfladen, så jeg måtte skifte til brød under flåd. Det gav intet, men efter en halv time stoppede regnen mere eller mindre. Jeg begyndte at fodre igen, og pludselig så jeg aktivitet på brødet.

Fisken var meget svær og den vendte 3 gange lige under brødet, inden den endelig tog det. Det var mega fedt endelig at have overlistet årets første rimte på overfladen. Og så var det endda en fin en af slagsen på 54 cm og 2,5 kg.

Herefter begyndte det at dryppe igen, men jeg havde set endnu en fisk på mit spot. Jeg fik lagt et lille lækkert stykke brød ud, som den tog med det samme. Så stod jeg der og fightede rimte på overfladefiskeri, mens regnen tog mere og mere til. Det virkede ret skørt, men jeg var godt glad for jeg tog ud på trods af de dårlige forhold.

Denne fisk var også rigtig fin og målte 55 og vejede 2,4 kg.

20-5-2021
Malthe Wisler Johansen | malthewisler@gmail.com
Mange tak Thomas
22-5-2021 16:55:47
Thomas Mosgaard | t.mosgaard@hotmail.com
Tillykke med de fine fisk. Godt gået.
21-5-2021 17:52:46