© 2008 

www.lommeulken.dk


Login

Brugernavn:

Password:

Husk mig?
log ind

















Ny havørred PR



Havørred Åen på 3,05 kg. og 66 cm. fanget af Jonas Bjerre

Beretning
Tre ture er det blevet til efter havørred i år. Fire fisk har været i nettet, mens en stod af før tid. Første tur var den bedste med 3 fisk i nettet.
Jeg havde fisket en lille times tid og havde haft den der fornemmelse i kroppen af, at det nok skulle komme og at det kunne ske når som helst. Vandstanden var lav, men der var kommet lidt vand det sidste døgn, så vandet var tilpas uklart. Jeg kom til at spot, hvor jeg sidste år fik fisk, så forventningen var i top. Der skete dog intet i det første kast, heller ikke i det næste. Det 3. kast lagde jeg tværs over og en smule nedstrøms for at kunne svinge spinneren ind under en busk. Spinneren kom til syne en meter foran mine fødder og øjeblikket efter spottede jeg en stor fisk indhente spinneren i fuld fart . Inden jeg nåede at reagere var fisken i gang med at piske vandet til skum lige foran mig, da den tog med under 1 meter line ude. Ret kaotisk og med stærkt stigende puls fik jeg løsnet bremsen og trukket lidt af, så der kom mere ro over fighten. Frem og tilbage - mange gange, før den var klar til nettet. Første forsøg med nettet mislykkedes, da den i sidste øjeblik slog med halen og pressede sig ud af nettet. Heldigvis var det uden den store risiko, da jeg tog den med halen først. I andet forsøg måtte jeg helt ned på maven, før jeg fik skovlen under den. Sådan. Skøn skøn nystegen fisk og klart ny PR. Glæden bredte sig og jeg måtte snakke lidt med mig selv for at forstå, hvor lækker den fisk egentlig var!

15-8-2021
Thomas Mosgaard | t.mosgaard@hotmail.com
Tillykke med den nye pr.
17-8-2021 2:41:38
Jonas Bjerre | jonasbjerre4@hotmail.com
Det lød næsten sådan her :)
https://www.youtube.com/watch?v=bC7VNr2qkZI

Jeg glemte helt at fortælle, at jeg nær havde fanget min første isfugl. Den sad i et træ og da jeg kastede, styrtdykkede den ned efter spinneren. Heldigvis fortrød den lige, da den ramte overfladen.
16-8-2021 21:30:08
Rasmus Wrang Andresen | rasmuswa@live.dk
Wow den er konge flot Jonas! Kæmpe stort tillykke med den og en god beretning ;)
16-8-2021 18:11:57
Malthe Wisler Johansen | malthewisler@gmail.com
Den er godt nok fin. Stort tillykke. Gad godt høre din samtale med dig selv, da du fik den på land :)
15-8-2021 20:15:31