© 2008 

www.lommeulken.dk


Login

Brugernavn:

Password:

Husk mig?
log ind

















Stormfuldt sats



Gedde på 9,3 kg. og 108 cm. fanget af Rasmus Sonne

Beretning
Min kammerat og jeg besluttede os for at tage afsted på et geddesats, trods vejrudsigtens melding om storm. Havde nu håbet på, at vinden ikke var så voldsom, så jeg kunne have prøvet min nyindkøbte baitboat, men det var mildest talt umuligt. Havde ellers glædet mig til, at bruge den, da den blev indkøbt som et effektivt værktøj, især til mit deadbait- eller levende agnfiskeri fra land. Efter noget bøvl med at få sat stængerne og deadbaitswingerne, så vindstødene ikke skulle risikere at vise falske nap, kunne vi komme igang med fiskeriet. Fiskeriet var ganske fornuftigt, og igen var skalle, indsprøjtet med sardinolie, effektivt. Efter min kammerat fik en flot fisk på 104cm, kunne jeg lande en mindre fisk på 95cm.
Som vi skulle til at pakke sammen, gik min venstre stang, hvor en vægtneutral skalle med sardinolie var blevet taget af en skadet kriger på 108cm og 9,3kg.

17-1-2022
Rasmus Sonne | rasmus.sonne@yahoo.dk
Ja, tænkte ikke du skulle være alene i den klub ;)
Den fightede, som man aldrig skulle have troet, at den manglede noget af halen.
18-1-2022 16:53:19
Lars Sandgaard | sandgaardlars8@gmail.com
Det er da godt at se, at du også kan fange små fisk ;-) Ej det er virkelig nogle fine gedder du får hevet på land. Fightede den på halv kræft med den hale? ser lidt vildt ud.
18-1-2022 14:42:14