© 2008 

www.lommeulken.dk


Login

Brugernavn:

Password:

Husk mig?
log ind

















Sudersats 2



Suder på 0 kg. og 43 cm. fanget af Jonas Rasmussen

Beretning
Pæren og jeg tog en aftentur for at se om nogle af søens sudere havde overlevet den hårde vinter.
Aftenen skulle dog vise, at det kun var min del af fiskene som havde overlevet - Pærens var tydeligvis alle bukket under for Kong Vinter... ;o)

Kasper havde stor tiltro til sine forførende banana pop-up boilies med karamel sauce, men jeg kunne nu alligevel ikke dy mig for at sætte en feeder og en stribe gode gammeldags majs på den ene af stængerne.
Næsten med det samme denne ramte bunden var småskallerne over den og stangspidsen vippede lystigt. Heldigvis var de ikke i stand til at tage majsene og flytte på feederen. Efter kort tid var der dog en der havde flere kræfter og efter en kort fight kunne vi nette en fin overraskelse i form af en ny PR rudskalle.

Feederen blev fyldt igen, men den nåede ikke at ligge på bunden i mange minutter inden der igen var flex og årets første suder måtte en tur op og vende på mat'en - 44 cm.
Det var dråben der fik Pæren til at skifte den ene stang fra boilie over til majs, og fiskene kvitterede for det ved at nappe på min den anden stang - som selvfølgelig var monteret med selv samme banan-boilie som han lige havde afmonteret...
To styk sudere måtte kort efter hinanden en tur forbi mat'en - 43 og 41 cm.

Vi fik endnu en fisk på min stang med feederen i løbet af aftenen. Men som den gentleman jeg er, så fik Kasper lov til at fighte fisken, der i øvrigt også målte 41 cm. ;o)

Hen under aften faldt temperaturen ned under min komforttemperatur, og selv om der var varm kartoffelmos med pølser og bacon, så stak vi halen mellem benene og trillede hjem da solen begyndte at gå på held.

Ud over de fem landede fisk havde vi en håndfuld nap, som formentlig også var suder. Så nu bliver det spændende om fiskene holder huglysten så vi kan få en masse action til suderturen i slutningen af måneden!

4-5-2010