© 2008 

www.lommeulken.dk


Login

Brugernavn:

Password:

Husk mig?
log ind

















Pr på håndline!



Karpe på 9 kg. og 84 cm. fanget af Malthe Wisler Johansen

Beretning
Efter at være kommet rigtigt godt igang med karpefiskeriet i år lykkedes det mig igen at sætte ny PR. Denne fisk er dog meget speciel, da der hører en sjov historie og oplevelse til fighten.

Fisken tog i et screaming run og gik direkte over og satte sig i nogle snags. Herefter mærkede jeg intet til den de næste 10 min, så jeg besluttede mig for at ligge stangen. 10 min senere gik jeg over og tog linen forsigtigt i hånden. Her kunne jeg pludselig mærke liv, og jeg så fisken plaske derude i snagsene.

Så var det eneste at gøre jo egentlig at hoppe i vandet, så jeg smed tøjet og tog net og stang i hænderne og gik i. Jeg havde dog regnet med, jeg kunne gå over til snagsene, men desværre blev der meget dybt, så måtte lige svømme 5 meter inden, jeg igen kunne bunde.

Nu var jeg næsten ude ved fisken og havde hverken set eller mærket den. Da jeg kom ud til der, hvor jeg sad fast, var der ikke dybere end til lårene og jeg fik følt mig frem til leadcoren via linen, der var totalt filtret ind i træ og rødder. Nu var jeg egentlig sikker på, at fisken var røget af, for der er jo kun 1 meter fra leadcore til rigget. Men ligesom jeg følte mig ned af leadcoren mærkede jeg pludselig fisken svømme ind i mit ben!

Herefter gik den totalt amok, og jeg stod og fightede den med leadcoren i hånden, mens den kastede sig rundt og søgte dybere ind i snagsene. Jeg havde dog lige en meters line at give af, når den virkelig trak til, så det hele holdt. På en eller anden måde fik jeg nettet bakset ind i mellem grenene og pludselig lå fisken i det. Det var en kæmpe forløsning og fed følelse, da jeg kunne svømme ind med min nye PR i nettet :)

13-6-2022
Rasmus Sonne | rasmus.sonne@yahoo.dk
Sådan Malthe. Din badenymfe
20-6-2022 12:59:02
Malthe Wisler Johansen | malthewisler@gmail.com
Jo tak Kasper. Det var en god oplevelse. Lidt ærgerligt at fisken var tynd og højest sandsynligt havde gydt. Havde ellers en rigtig fornuftig længde.
13-6-2022 19:55:19
Kasper Hansen | kasperhansendh@gmail.com
Stærkt Malthe!
En ny karpe-pr. bliver altid ekstra særlig når den er resultatet af en svømmetur under fighten!😉
13-6-2022 10:17:46