© 2008 

www.lommeulken.dk


Login

Brugernavn:

Password:

Husk mig?
log ind

















Tørt...


Hej Ulke

Så vil jeg også lige fortælle om de sidste dages begivenheder. Jeg har været ved åen med Bjarke i tirsdags og dagen efter med Mads.

Jeg fik en fin fisk på tør med Bjarke, men det kan der læses mere om på justonemorecast.dk. Det var en fin fisk på 55 cm, højst sandsynligt en søørred. Og jeg synes lige Bjarke skal have cadeau for at have taget nogle fine billeder af take´et!

I går var jeg ved åen igen. Denne gang skulle jeg fiske med Mads, men jeg ankom lidt før ham. Jeg skulle ikke gå mange meter op ad åen før jeg så bølger ude i åen fra egen bred. En listetur gav et fint udsyn til en ørred der ”head and tailed” og tog godt for sig af retterne. Der gik ikke lang tid før min flue var over den og den blev inhaleret og en opstramning resulterede i fast fisk. Og stærk fisk! Fisken tog flere gode udløb og bl.a. et der fik det nye Nautilus til at synge! Jeg fik fisken i nettet og kunne beundre en 55 cm fisk, højst sandsynlig bækørred. Da mine kamerafærdigheder ikke er på højde med Bjarkes eller Tommys, og da jeg var ivrig for at få fisken i vandet igen fik jeg kun taget et par slørede billeder af fisken mens den lå på land i et øjeblik. Men man kan da se at det er en fisk…









Et par fantastiske dage ved åen!


/Martin





10-6-2010
Allan Mathiasen | fiskerallan@hotmail.com
Rød plet omkranset af hvidt og fanget i åen = bækørred. Så Meld dem nu bare til, ellers bliver kategorien da udhulet??

Husker stadig denne, min makker fangede ved den permanente

Ender med, der ikke findes noget, der i ulkeregi tør kaldes en bækørred, for fisk kan jo flytte sig ;o)
11-6-2010 14:09:31
Kasper Bjerre | kasperbjerre@yahoo.dk
Tillyke med fisken! Synes nu klart det ligner en bækørred, den har da røde prikker, så vidt jeg kan se. Så synes da ikke, der må være så meget diskussion bækørred/søørred.
11-6-2010 13:15:11
Martin Broch-Lips | martin_broch_lips@hotmail.com
Tak drenge!

@Daniel: Det er der et par årsager til. Jeg gør mig ingen forhåbninger i årets konkurrence (dårlig undskyldning) og desuden ville jeg ikke tage diskussionen om søørrede eller ej (bedre undskyldning). For mig er det ikke det vigtigste ;-) Jeg ville dog gerne dele fangsten, hence oprettelse af et indlæg!
11-6-2010 11:51:32
Tommy Norin Andersen | tommynorinandersen@hotmail.com
Flotte fisk! Fedt med store brunørreder der head & tail'er :-)
11-6-2010 8:25:56
Daniel Lindvig | deinerl@sol.dk
Tillykke med det vilde fiskeri og de mega flotte fisk! Synes nu ikke det øverste billede er så skidt endda, især omstændighederne taget i betragtning. Tydeligvis en superb bækker!!

Hvorfor har du ikke meldt den til konkurrencen?

D
11-6-2010 7:46:01