© 2008 

www.lommeulken.dk


Login

Brugernavn:

Password:

Husk mig?
log ind

















Ulketur i Kongeåen



Bækørred på 0 kg. og 31 cm. fanget af Daniel Lindvig

Beretning
Til alle de som har fået indtrykket af, at alle danske åer sprøjter med 50+ ørreder, som kan fanges på tørt, så kommer der her en lille beretning fra weekends ulketur - virkelighedens verden;)

Seks ulke var troppet op ved Kongeåens bredder nær Foldingbro, med danica imitationer og forventninger om fine fisk på tørfluen. Forholdene var da også mere end fornuftige. Vejret artede sig fra sin bedste side med flot dansk sommervejr, vindstille og godt med majflueklækninger langs åen.

Desværre viste det sig, at der var flere lystfiskere end ringende villige fisk. En 31 cm’s bækørred, til undertegnede, var turens eneste fisk over målet vi kunne lokke op og ta’ tørfluen. Ikke imponerende anstrengelserne taget i betragtning. Hvad der manglede af fisk, blev dog kompenceret af godt selskab og hygge, gode grillpølser, en enkelt sommersby eller pils og ikke mindst Mikkels muffins.

Status en rigtigt hyggelig ulketur, dog med foruroligende få fisk i den ellers smukke Kongeå.

11-6-2010
Daniel Lindvig | deinerl@sol.dk
Hehe.. Det er da et fedt billede, mangler bare lige en lidt større fisk i hånden. Desuden var det dejligt svalende med mudder i skoene;)
11-6-2010 8:58:18
Tommy Norin Andersen | tommynorinandersen@hotmail.com
By the way, hvad er det for nogle smarte polbriller du har dig der?
11-6-2010 8:34:40
Tommy Norin Andersen | tommynorinandersen@hotmail.com
Selvom den ikke var kæmpe, var den nu sød alligevel, og dejlig tyk. Kan især godt lide at du måtte ud i mudderet med dine kondisko for at lande krabaten :-) I det her tilfælde kunne mine fotoskills muligvis have været en smule bedre, men jeg gad jo ikke have mudder i skoene ;o) Hyggelig tur, men pobert med fisk...
11-6-2010 8:32:52