© 2008 

www.lommeulken.dk


Login

Brugernavn:

Password:

Husk mig?
log ind

















Karpetur



Karpe på 5.7 kg. og 72 cm. fanget af Daniel Lindvig

Beretning
Som blev året’s første karpetur søsat. Destinationen var et mindre hemmeligt karpevand i umiddelbar nærhed af Pærens forældre. Efter at mor Ulla og far Steen havde forsørget os med god dansk sommermad, var vi klar til at lægge tacklerne i søen.

Fra undertegnedes side blev der satset på de gamle oldschool rigs hvoraf to var agnet med monstercrab og en enkelt med clubmix. Vejret var pænt fornuftigt, fuldstændigt vindstille og med et par få solstråler ned mellem skyerne. Forventningsfulde håbede vi i posen efter et par pils. Kasper havde fint sørget for en komfortabel bedchair til sig selv, mens turens øvrige deltager ydmygt måtte finde sig til rette på et mindre luksuriøst liggeunderlagen. Der blev dog ikke til verdens bedste nattesøvn alligevel.

Skiftevis ’forstyrrede’ bidmelderne suppleret af Kasper’s bjørnesnorken. Efter at være blevet vækket af et par småbrasen på Kaspers rigs, fik vi et run hver i løbet af natten, som desværre ikke blev til mere. I de helt tidlige morgentimer kom der dog endeligt et vedvarende run, som resulterede i fast fisk for Kasper. Det viste sig hurtigt at være en ret god en af slagsen, som både virkede tung og fightede godt for sagen. Kasper fik endda ondt i armene af den tunge fisk, hvorvidt det siger mest om fisken eller Kaspers arme, tjaa…;) Efter at fisken havde gået tungt og fightet fint skiftede den over til bissetaktikken, med direkte kurs mod sivene på trods af der blev lagt et pænt pres på fisken. Kasper måtte fint følge efter, hvilket resulterede i at Kasper kunne stå med vandfyldte waders og se sit rig hænge i sivene et par meter væk. Ærgeligt!

Ved sekstiden fik jeg så endeligt et secreaming run på en af mine stænger. Efter en forbavsende god fight, iforhold til normen for søens fisk, kunne året første karpe glide over netrammen. Ikke særligt bredrygget, men alligevel en rigtigt sød lille ven, som var en dejlig start på karpesæsonen. Må større fisk følge:)

K&B

Daniel

11-6-2010
Anders Isak Jørgensen | aij.mailbox@gmail.com
Tillykke Danni - og velkommen hjem.

@ Bjarke: Kenneth Carlsen, Hahaha - sikken en sviner! ;)
17-6-2010 22:26:07
Christian Kristensen | ck.ejer@gmail.com
Fin fisk - en skam med den store :D

Ang. Snorken så mindes jeg kystweekenden forrige år, hvor jeg sov på gulvet mellem jer to. Kan lige hilse og sige, at jeg tror i er lige gode om det =D
11-6-2010 13:00:52
Tommy Norin Andersen | tommynorinandersen@hotmail.com
@ Kasper: Undertegnede, det er mig... jeg var da ikke med :o)
11-6-2010 12:23:52
Kasper Bjerre | kasperbjerre@yahoo.dk
Endnu en gang tillykke med fisken, det var sku en god tur vi havde der. Tror nu det må have været din egen snorken, du ikke kunne falde i søvn for. Undertegnede havde i hvert fald problemer :)
11-6-2010 10:51:51
Tommy Norin Andersen | tommynorinandersen@hotmail.com
Fin fisk, underholdende fortælling. Nok er karpen hverken tyk eller bredrygget, men den er i det mindste lang :o)
11-6-2010 10:48:53
Bjarke Dehli | bjarkedehli@hotmail.com
tillykke med fisken. Er det bare mig eller ligner du lidt Kenneth Carlsen på billedet?
11-6-2010 9:06:42