© 2008 

www.lommeulken.dk


Login

Brugernavn:

Password:

Husk mig?
log ind

Karpesats IIIKarpe på 5.8 kg. og 68 cm. fanget af Kasper Bjerre

Beretning
Som Daniel så fint har berettet om, så blev det også til andet end kæmpe skaller og brasen :)

På anden dag træk uvejret ind over os og druknede som sagt Daniels bidmeldere, så han måtte låne min lillebrors. Desværre var det ikke kun Daniels bidmeldere der var medtaget, for omkring midnat sætter min ene bidmelder i one-tone. Jeg springer ud af teltet og vælter ud til stangen og giver modhug, men i det jeg giver modhug er der desværre ikke modstand i den anden ende og bidmelderen bipper stadigvæk :(. Først her går det op for mig, at der er kommet vand ind i bidmelderen, og det har fået den til at give lyd.

Nå men bidmelderen vil ikke holde kæft igen, så jeg bliver nødt til at slukke helt for den og håbe på det bedste. En ny boilie bliver sat på rigget og kastet ud i suppen igen, uden nogen anelse om hvor den landede.
Da jeg kommer ind i teltet igen, siger jeg til Daniel, at han lige må høre godt efter i nat, da det kun er bremsen man kan høre, hvis det kommer til nap.

En halv time efter bliver jeg vækket af Daniel, der siger "din bremse kører"! Jeg vågner med et sæt og lytter efter, men kan ikke høre en skid, så tror bare han laver pis med mig. Men anden gang han siger "den kører altså", kan jeg godt høre på stemmen, at han mener det og så må jeg heller lige tjekke efter. Med hovedet ude af teltet kan jeg godt høre, at den er god nok og så kan det nok værre, at jeg får mine waders på i en fart og får givet tilslag.

Fisken fighter heldigvis udramatisk uden, at den skal helt ind i sivene, så efter lidt tid kan Daniel nette den. Den vejer 5,8 kg og 68 cm og efter en kort foto seance får den sin frihed igen. Yes sir! endelig en karpe fra Viborg søerne. Dette bliver så desværre også den eneste karpe i denne omgang.

Knæk og bræk
Kasper

14-7-2010
Daniel Lindvig | deinerl@sol.dk
Hehe..
@Allan din bisse..
15-7-2010 23:18:40
Allan Mathiasen | fiskerallan@hotmail.com
De steder hvor jeg normalt fisker plejer man ikke at skulle holde fiskene i strakt arm, for at de ser ud af noget.
Tillykke med de nye Delkims ;o)
15-7-2010 17:07:18