© 2008 

www.lommeulken.dk


Login

Brugernavn:

Password:

Husk mig?
log ind

















Nap i Vejle



Havørred Åen på 2.85 kg. og 64 cm. fanget af Mads Nunn

Beretning
Hjemkommet fra ferie i torsdags, informerer min nabo mig om at der er kommet masser af regn i Vejle området om onsdagen og der skal ikke mange overvejelser til før jeg beslutter mig for at drage til åen om aftenen. Er fuld at optimisme da jeg begynder mit fiskeri ved 21.00 tiden, da jeg to uger forinden landede min første nat flue fisk i åen nogensinde, godt nok var den kun 42 cm, men fuck hvor var det fedt!! Faktisk så kan alle de havørreder jeg har fanget i å tælles på en hånd med få fingre. Optimismen får hurtigt et hak op ad, da jeg ser en fisk vise sig et stykke nedstrøms, desværre sker der ingenting da jeg fisker mig henover den.

Efter 30-40 minutters fiskeri er jeg ved at nærme mig et spot hvor jeg på to tidligere ture har rejst fisk og da fluen er ved at svinge ind under egen bred bliver fluen taget resolut og fisken stryger opstrøms. En fed fight med flere udløb og en enkelt lufttur slutter med en lidt for spændende landing, da jeg ikke har noget net med. Det hele ender dog lykkeligt og ny PR for å-havørred og anden fisk i Vejle å i år er en realitet… 64 cm og 2,85 kg.

Det skal siges at dette er min første sæson som medlem i VSF og første sæson hvor jeg giver aften/nattefiskeriet med flue en ærlig chance. Er bestemt ikke blevet skuffet, da jeg på de sidste 5-6 ture har rejst fisk, det har dog knebet lidt med at kroge dem, men det kommer så småt :-)

K&B
Mads

2-8-2010
Daniel Lindvig | deinerl@sol.dk
Tillykke med den flotte fisk Mads! Super at du har 'fået hul' på åen..
9-8-2010 16:40:37
Torben Ankjærø | ankjaeroe_torben@hotmail.com
Lækkert, Jeg er også medlem af VSF, så jeg burde også være at finde ved åen i løbet af sæsonen... Tillykke med fisken Madsen!!!
3-8-2010 21:25:46
Christian Kristensen | ck.ejer@gmail.com
Stort tillykke!
2-8-2010 16:16:09
Martin Broch-Lips | martin_broch_lips@hotmail.com
Fin fisk! Tillykke med den!

Jeg glæder mig til at komme på besøg til en guidet tur;-)

Ses Martin
2-8-2010 15:29:12
Allan Mathiasen | fiskerallan@hotmail.com
Ja det er da en fisk der vil noget, og sjovt at se, hvorledes de kan præsenteres nøgternt, når de kommer over de 60 cm, de havbasser. Tillykke, glæder mig til at se fortsættelsen!
2-8-2010 15:25:26