© 2008 

www.lommeulken.dk


Login

Brugernavn:

Password:

Husk mig?
log ind

















Søørredtur til Skjern å...!


Søndag den 22. august stod der Hald Sø på ulketursprogrammet. Søens smukke søørreder skulle stå for skud, men en drillevind gjorde det ufavorabelt at fiske søen. Som turarrangør måtte jeg derfor komme op med et alternativt bud, og i sidste øjeblik blev ulketuren omdøbt til sommer-laksetur i det Vestjyske. Fire ulke stærk; formanden, næstformanden, kassereren og det menige medlem Jakob T drog vestover og stod klar ved den mægtige Skjern å ved middagstid. Som forventet var åen ekstremt høj og noget farvet efter den megen regn midt på ugen, men mine kilder meldte åen mulig at fiske, så vi gav den et skud. Jakob og jeg gik nedstrøms, Jonas og Torben opstrøms. Efter en times fiskeri tikker der en sms ind fra Jonas; Torben har fanget en gudeskøn blanklaks på 81 cm – yes, så er vi i gang! Eftersom kvoten for laks over 75 cm er opbrugt, bliver laksen naturligvis nænsomt genudsat.

Jonas og Torben fisker videre opstrøms, og der går ikke længe inden en blank 65 cm’s laks bider lidt i Jonas’ kobber Mepps 3 long – den kommer til at gøre sig godt på panden. Jakob og jeg begynder efterhånden at føle os en smule presset, og vi fisker videre nogle timer uden resultat. Endelig er der dog en fisk der forbarmer sig over Jakob’s kondomspinner, men så sker der det der bestemt ikke må ske; stangen brækker i tilslaget! Fisken er der stadig nogle sekunder men ender desværre med at drætte af, øv! Vi ringer til Torben for at høre om ham eller Jonas har en ekstra spinnestang med. Torben har ikke, men vil lige gå ned og høre Jonas og så ringe tilbage. Der går noget tid inden Torben ringer, for i samme øjeblik han når hen til Jonas napper endnu en laks på den lange Mepps. Efter en god fight kan Jonas genudsætte en smuk blanklaks på 79 cm, fedt!

Efter noget udveksling af grej er Jakob igen kampdygtig og Jonas forsøger sig med fluen i stedet. Torben og jeg skynder os at smutte opstrøms til hot spot’et og da vi kommer til den spændende rende ved egen bred er der bud efter min røde kondomspinner. En mindre laks er gået til biddet men drætter desværre af i overfladen. Jeg fisker videre i samme rende og fem minutter senere er der bid igen. Efter et par luftture og lidt boren ved egen brink kan jeg lande en fin laks der lige præcis holder mindstemålet, 60 cm, mums!

Vi fisker videre et par timer uden der sker mere. Status; fire smukke, blanke laks på 60, 65, 79 og 81 cm samt to mistede – ikke nogen dårlig dag for Ulkene i det Vestjyske! Turens fisk blev Torbens laks på 81 cm. Tak til alle for en herlig tur med godt til nap!

 

Tommy Norin Andersen


23-8-2010
Torben Ankj�r� | ankjaeroe_torben@hotmail.com
Hej Drenge
Ja der er håb forude for de fremtidige ulketure, hvis det fortsætter sådan!

Og jo mon ikke the Flowbinner burde få en historie - det ser udvalget lige på!
24-8-2010 8:25:56
Allan Mathiasen | fiskerallan@hotmail.com
Sikken et stort talent i her har udvist, simpelthen smukt fisket, og ja, magen til ubetinget succes erindrer jeg heller ikke i velorganiseret ulkeregi :D
23-8-2010 21:25:53
Bjarke Dehli | bjarkedehli@hotmail.com
Hvis ikke PR-udvalget hurtigst muligt får sendt et kort referat med beretning og de fede billeder til Laurits Flowbinner, så ved jeg ikke helt hvad vi skal gøre ellers for at skabe opmærksomhed omkring foreningen....
23-8-2010 15:24:23
Christian Kristensen | ck.ejer@gmail.com
Fuck nogle flotte fisk!!!!!!

Og det siger jeg ikke engang pga. jeg sidder begravet i specialet og ikke har fisket i laaang tid - de er virkelig flotte!! Tillykke alle mand!
23-8-2010 14:41:40
Bjarke Dehli | bjarkedehli@hotmail.com
Vel nok den mest velykkede ulketur til dato og bevis på at bestyrelsesforbandelsen er brudt!

Tillykke med fiskene knejter
23-8-2010 14:05:55
Kristian Søby Nielsen | soebyfly@gmail.com
FEDT :)
23-8-2010 14:03:23
Martin Broch-Lips | martin_broch_lips@hotmail.com
Fede beretninger og rigtig fine fisk!!!

Det er dejligt at se en lommeulketur med masser af fleks!

Tillykke til fangerne!
23-8-2010 13:08:01