© 2008 

www.lommeulken.dk


Login

Brugernavn:

Password:

Husk mig?
log ind

















Brug kondom - det betaler sig



Laks på 0 kg. og 89 cm. fanget af Torben Ankjærø

Beretning
Efter en super ulketur, måtte jeg lige se om ikke den kunne overgåes med storrre fisk. Det kunne det heldigvis. 3 mand drog vi afsted, og der gik ikke 30 min før min ene makker, Uffe, havde sin første laks på land, 70 cm, og dermed inde i kategorien til at hjemtage!!
Super! 2 timer senere knalder en lille ilter springlaks på min kondom spinner, en stålblank sag på 55 cm. Ud igen, og så fiske videre. Vi prøver et nyt sving, efter råd fra en lokal ualmindeligt snakkesagelig vestjyde (tror han kedede sig), og minsandten om han ikke havde ret. Svinget holdte en fin laks på 89 cm. Det var fedt at mærke vægten i ironfeatheren, som virkelig kom på prøve. Fisken startede med at svømme tilbage til sin standplads, og rokkede sig overhovede ikke. Kun noget nedstrøms pres kunne få den til at flytte på sig. Det blev en gang tovtrækkeri på 15-20 min, uden de store udløb, hvorefter den gav op, og min 2. makker Troels kunne løfte den ind i halen. Efter den omgang tovtrækkeri tog det fisken 3-4 min. om at komme sig, men den kom heldigvis til kræfter igen, og svømmede raskt væk.
Fed dag, og hvem var det der sagde, at laksefiskeri var svært?
Kondomspinneren slog til igen - hold fast hvor er den effektiv. Min makker med fluen fik desværre intet nap.

29-8-2010
Allan Mathiasen | fiskerallan@hotmail.com
Flot ser den ud, tror på sådan en kan flexe klingen!
30-8-2010 9:59:34
Tommy Norin Andersen | tommynorinandersen@hotmail.com
Hold da k... Torben, tillykke med endnu en dansk laks! Det har jo været super giftigt dernede lige siden vi var afsted på ulketur! Ville selv have været derned i går, men så fandt jeg ud af at der var laksens dag, og så orkede jeg det simpelthen ikke. Men mon ikke jeg når at fange en mere alligevel, det ér nemlig ikke svært at fiske laks... ;o)
29-8-2010 20:04:25
Jonas Rasmussen | jribergaard@gmail.com
Du er jo ON FIRE Torben A!!!
Nu begynder man jo for alvor at tro på at ulkens lakseliste for første gang i historien kan blive fyldt ud. Jeg glæder mig til at se hvad lakseturen i september vil bringe!
Stort tillykke med den fine fisk - får vi så også en blank 10+ at se til foråret? ;o)
29-8-2010 19:33:35