© 2008 

www.lommeulken.dk


Login

Brugernavn:

Password:

Husk mig?
log ind

















Mere å



Havørred Åen på 0 kg. og 53 cm. fanget af Bjarke Dehli

Beretning
Inden kystsæsonen igen står for døren skulle åen lige have et af de sidste skud. Det lykkedes at få fisket en 2-3 timer inden der kom en tyk mand i PVC waders. Han gik nede i åen med en meget støjende hækkesaks-lignende genstand og klippede nydeligt brinkerne til.Jeg syntes nu åen var flottest inden han kom. Her lykkedes det da også at lure en lille ørred der først var ude at slå til den Firetiger-farvede mepps 4 lige foran mine fødder, men jeg så hvor den boede. En 5-6 kast mere skulle der til før fruen kunne se det fede i at bide ordentligt sammen om min spinner. 53 cm kunne målebåndet strækkes til, vel nok åhavørredernes svar på en størrelse 43 i sko.

30-8-2010
Tommy Norin Andersen | tommynorinandersen@hotmail.com
Der er intet som en omgang bushbashing efter en lang vandretur... Lyder som et spændende projekt :o)
2-9-2010 7:16:05
Bjarke Dehli | bjarkedehli@hotmail.com
Jeg fisker der hvor dem der tilbyder bil fisker ;-)

Var på eventyr med Broch-Lips dagen inden i noget formodet saltvand der viste sig at være ferskt, råddent og 1 meter dybt overalt. En skam når man havde slæbt sin flydering 2 km ud af et nedlagt jernbanespor, bushbashet, flydt og kravlet sin vej gennem 500 meter tæt rørskov for så at ende i en kæmpe skuffelse efterfyldt af 2 timers padlen i flyderingen tilbage mod bilen.... Som trøst slog Martin til på en ny plads og udfiskede mig med 12-1 i undermålere mens kun en enkelt havørred klart kunne holde målet
1-9-2010 12:24:48
Tommy Norin Andersen | tommynorinandersen@hotmail.com
Så krøb du alligevel til korset :o)
1-9-2010 10:59:38
Jonas Rasmussen | jribergaard@gmail.com
Dejlig fisk!
Det er fedt at se så mange ulke komme på å-listen i år, og med så mange fine fisk. Nu må vi se om floden vil kaste endnu en af sine smukke skabninger af sig når en flok ulke tager på tur på onsdag! ;o)
30-8-2010 22:54:53