© 2008 

www.lommeulken.dk


Login

Brugernavn:

Password:

Husk mig?
log ind

















Unisøkonkurrencen 2010


Så er årets unisø-fiskekonkurrence afholdt, og igen i år blev dagen en stor succes!
Omkring kl. 13 var alt sat op og duften af grillpølser begyndte at brede sig i universitetsparken og tiltrak de første gæster.
Konkurrencen startede formelt kl. 14 med introduktion og lodtrækning om pladserne langs søernes bredder. Dette er et vigtigt øjeblik, da nogle af pladserne traditionelt fisker bedre end andre. I år var der dog kun 16 hold tilmeldt, og det betød, at de pladser som de seneste år har fisket dårligst kunne udelades.
Fiskeriet startede kl. 14.25 da alle fiskere var ved at være på plads, og forløb til kl. 16.45, hvor den røde Skoda dyttede til afslutning. Gennem hele fisketiden var der selvfølgelig gang i grillerne og specielt salget af "Platter" (øl, pølse og brød), som blev solgt for kun 15 kr, gik rigtig godt. Der kom mange ned og kiggede under konkurrencen, og da dagen var omme havde vi også udsolgt af pølser og brød, og kun godt en enkelt kasse øl tilbage.
Kl. 17 holdt vi præmieoverrækkelse. Der var som vanligt præmier til de tre hold som kunne præstere flest fisk, samt til de to deltagere som fangede den første og den største fisk.
Præmierne blev fordelt således:

Første: Jakob Madsen, 14 sek.
Største: Tue Fryland, 29 cm, aborre
Flest: 1. Jakob Madsen og Daniel Lindvig (122 fisk)
2. Bjarke Dehli og Morten Svarer (105 fisk)
3. Kasper Bjerre og Maritn Larsen (97 fisk)

Ud over disse præmier (som forøvrigt alle gik til medlemmer af Lommeulken!) havde vi også seks lodtrækningspræmier, og specielt de 3x gavekort til Fredes Flyvende tallerken vakte stor jubel hos de heldige vindere!

Så igen en vellykket konkurrence, og vi håber selvfølgelig at se alle igen til næste år, hvor konkurrencen (formentlig) igen kommer til at falde sammen med Pelles fødselsdag den første fredag i oktober...

Selvfølgelig en stor tak til vores sponsorer:
PH-grej, Viborg
Steffs fluebinding
Jagt & fiskerimagasinet
Fredes flyvende tallerken
Grejbiksen
Toppredator.dk
Danmarks Sportsfiskerforbund

Ellers kommer her lige en stak stemningsbilleder fra dagen...













29-9-2010