© 2008 

www.lommeulken.dk


Login

Brugernavn:

Password:

Husk mig?
log ind

















4play 4U



Gedde på 6.1 kg. og 94 cm. fanget af Daniel Lindvig

Beretning
Efter at ha’ tjent en lille dagsløn ved at sidde og fiske aborrer og gedder for DTU aqua(se nærmere: ), havde Bjarke og jeg lige lidt tid til overs, til at kigge nærmere på noget lidt mere seriøst geddevand.

Søen summede af liv under den varme efterårs sol og i det klare vand kunne vi se at både fredfiskene, aborrerne og gedderne var på finnerne. Nogle mindre fluefisk og et par ødelagte geddefluer senere, blev der skiftet over til noget spin med nogle 4play ’robotfisk’. Disse virkede også helt efter planen og gedderne var taknemlige at få i tale.

På tidspunkt fik jeg en nogenlunde fisk, som vi blev enige om, at vi godt lige kunne hive op i båden. Da der på hjemmesiden huserer en del 'wannabe lystfiskere', som hellere vil sidde derhjemme og læse fangstrapporter på nettet, end selv at tage ud og komme til nap, var vi enige om at den hellere måtte tilmeldes konkurrence, for at give disse skabninger lidt ro i sjælen…;)

Men da hverken Bjarke eller jeg ejer noget målebånd, var gode råd dyre! Heldigvis havde vi pulset en masse smøger i løbet af dagen, så da gedden alligevel lå halvdød i bunden af båden kunne vi samle disse og ligge dem oven på fisken. Det passede lige med at der gik 31 skodder på fisken, hvilket vi blev enige om svarede til 94 cm. Efter at ha’ skiftet til at holde fisken i halen, sjusede vi vægten til at være 6.1 kg. Vi fik også taget nogle gode nærbilleder af fisken, men vi blev enige om, at vi hellere måtte lade være med at frustrere sarte sjæle, så hermed et død normalt poseringsbillede;)

K&B

// Daniel

Ps. Fisken havde store bidemærker hen over nakken!!:-O



29-9-2010
Kasper Bjerre | kasperbjerre@yahoo.dk
31 skodder... er det så målt i krydsmål?
1-10-2010 11:54:12
Jonas Rasmussen | jribergaard@gmail.com
Touché! ;o)

Men den kunne til gengæld også fint have vejet et kilo eller to mere...
1-10-2010 8:53:21
Bjarke Dehli | bjarkedehli@hotmail.com
Bjarke Dehli synes godt om

@Jonas

Sådan en fisk kan sagtens være 13 cm længere og stadig veje det samme;-)
30-9-2010 22:21:37
Tommy Norin Andersen | tommynorinandersen@hotmail.com
Det er da altid noget, at du ikke tager kritikken til dig ;o)
30-9-2010 10:20:30
Allan Mathiasen | fiskerallan@hotmail.com
Det er fandemig god gas!
30-9-2010 9:46:38
Jonas Rasmussen | jribergaard@gmail.com
Der findes ikke mange der kan hælde så meget vand ud af ørerne ud med så lidt anstrengelse som du formår!!!

Men tillykke med fisken - og bid så mærke i hvor den bor, så i kan komme tilbage efter den når der sidder et par kilo mere på siderne! ;o)
30-9-2010 9:45:31