© 2008 

www.lommeulken.dk


Login

Brugernavn:

Password:

Husk mig?
log ind

















Fin dublé



Havørred Kysten på 0 kg. og 55 cm. fanget af Martin Broch-Lips

Beretning
På en familietur til Mols fik jeg mulighed for at stikke af lørdag morgen. En chance jeg ikke var sen til at tage. Jeg skulle dog fiske et par pladser af før jeg fandt fiskene i stormvejret. Men det lykkes og jeg kan stolt fremvise forretten til de 16 mennesker vi var samlet. Metoden bestod i et hurtigt indspundet blink over det lave vand vi havde fået i kraft af vinden. Jeg fik hurtigt den blanke, så selvom jeg måtte igennem en del undermålere blev jeg ved. Fiskene bed hårdt og gik til tider i tanget der stod tæt under overfladen. Men de to store fik jeg heldigvis i nettet uden det store tang-morads. Den blanke var 55 cm og jeg vurderede den farvede til cirka samme størrelse (måske fejlagtigt). Det var i hvert fald fedt at få lidt på spin igen! Den anden billder med begge fisk kan ses på Just, men jeg tilmelder kun den blanke da det var den jeg målte...

K og B Martin

3-10-2010
Martin Broch-Lips | martin_broch_lips@hotmail.com
Hej Allan

Jeg synes nu de var lige lange derude, men sådan går det når klaveret spiller. Desuden tror jeg ikke på vinderchancen i år, men jeg vil da gerne dele min fangster. Og man kan jo løbe ind i 100s point fisken ;-)
5-10-2010 8:44:29
Allan Mathiasen | fiskerallan@hotmail.com
Lækker blankfisk! Tjekkede JOMC, og den farvede ser for mig ud til at være et par centimeter længere, og kunne vel have hentet lidt ekstra point ;o)
4-10-2010 17:16:21
Martin Broch-Lips | martin_broch_lips@hotmail.com
Flot Martin. Den anden fisk (og andre billeder) kan ses på Just... Det var det jeg mente...
3-10-2010 20:22:00