© 2008 

www.lommeulken.dk


Login

Brugernavn:

Password:

Husk mig?
log ind

PR GeddeGedde på 9.9 kg. og 104 cm. fanget af Kasper Stengaard Sørensen

Beretning
På ulkens prædator tur havde jeg fornøjelse af at få Bjarke B på besøg i jollen. Vi kunne med faldende humør og temperatur se til, mens der blev taget sandart, gedde og aborre i de andre joller. Vi oplevede intet de første mange timer, så vi blev enige om at vi sparede op til noget stort. Fiskene var der, og det begyndte at gå vores vej, da jeg mistede en mindre fisk (måske sandart). Lidt senere kommer der en gedde på 73 cm i båden, og den hjælper på varmen. 3 gang flåddet dykkede gav jeg et gevaldigt tilslag for at sætte krogen ordentligt, og så ved jeg ikke helt hvad de skete, for stangen blev nærmest hevet ud af hånden på mig, og rammer rælingen. Jeg fik genvundet kontrollen, og mærkede en god modstand, der godt kunne være rigtig spændende. Der var ikke meget spræl i dyret, der bare lavede en Tommy Kenter, mens jeg træk den op fra dybet. Da den kom til syne steg pulsen og spændingen, da der viste sig at være hold i antagelsen. At det var den største gedde jeg har haft på krogen var der ingen tvivl om. Ved bådsiden blev det til enkelte meget korte udløb samt lidt pladsken. Det viste sig at det medbragte net var alt for lille, så Bjarke fik lov at håndlande dyret, hvilket han gjorde sikkert. Glæden var stor, da den lå sikkert på afkrogningsmåtten - dagen var reddet. Tommy og Allan blev tilkaldt, da vi ikke havde en vægt i båden. Målebåndet viste 104 cm, men de 2 vægte, der blev anvendt var ikke helt enige. Tommys 7 år gamle fjeder vægt sagde 10 kg. Allans digitale sagde 9,9 og med min kendskab til fjederkonstanter og vejeceller må jeg erkende at vægten nok ”kun” var 9,9. Damen ytrede selv sin holdning til disputationen, og kvitterede med at give Tommy en lussing, men sådan går det når man sætter en dames vægt for højt. :)
I hvert fald var det så ubestridt PR gedde, og det var rigtigt fedt! Det blev fejret med en whiskey, mens vi besigtigede jolle og beklædning der var smurt ind i gedde creme, som jeg bestemt syntes den skulle have holdt i sig, da det ville have været ekstra fedt at komme op på de 10 kg.
Tak for en god tur

8-11-2010
Allan Mathiasen | fiskerallan@hotmail.com
Vist Underordnet for stillingen - og dammit jeg var splittet. mht turens fisk To superfisk indenfor hver deres art ! En sj?lden ulkesucces.
10-11-2010 0:18:40
Kasper Stengaard Sørensen | ks_connection@hotmail.com
Tak for det drenge! Den er i øvrigt fejlagtigt tilmeldt som turens fisk, hvilket jeg lige skal have ændret.
9-11-2010 22:31:20
Laurits Therkildsen | the_hunter_maniac@hotmail.com
Tillykke men dyret, Kasper!

Virkelig et flot eksemplar!
9-11-2010 17:31:17
Daniel Lindvig | deinerl@sol.dk
Stort tillykke Kasper! Super fisk og fedt at du fik sat en god bådrekord i jollen:)
9-11-2010 10:58:09
Martin Broch-Lips | martin_broch_lips@hotmail.com
Tillykke med madammen! Et fint eksemplar og en god beretning!

Også mig bekendt den største "lommefisk" nogensinde ;-)
9-11-2010 8:29:38
Bjarke Dehli | bjarkedehli@hotmail.com
Kanon Kasper. Tillykke med den fine fisk!

Mig bekendt den største fisk der nogensinde er taget på en ulketur?
8-11-2010 19:57:17
Tommy Norin Andersen | tommynorinandersen@hotmail.com
Nydelig fisk! Som du nu skriver det, kan jeg kun give ret i at lussingen var velfortjent ;o)
Tak for en god tur!
8-11-2010 16:18:36