© 2008 

www.lommeulken.dk


Login

Brugernavn:

Password:

Husk mig?
log ind

















Sådan får vi nye medlemmer i 2011


Hej Ulke

PR-udvalget har holdt møde, og nedenfor ser I de tiltag, som har planlagt i 2011 - det skal nok blive godt! Hvis I har andre ideer og forslag til ændringer, eller gerne vil tilbyde jeres hjælp ved noget af det nedenstående (ex. dele flyers ud på jeres uddannelsesafdeling/institut) så meld gerne tilbage på lommeulken@hotmail.com:


 

Møde i PR udvalget 12-1-2010

 

Deltagere på mødet: Jonas Jensen, Torben Ankjærø, Morten Svarer og Tommy Norin.

 

 

 

Tema: Hvordan promoverer vi foreningen i 2011, så vi får flere medlemmer fremover?

Lommeulken er inde i en god udvikling, hvor vi i øjeblikket er oppe på over 40 medlemmer. Det betyder dog ikke, at vi skal hvile på laurbærrene, da vi som studenterforening er afhængige af at få nye studerende ind, i takt med at folk flytter fra byen, når de er færdige med at læse.

Bestyrelsen og aktivitetsudvalget håber, at I, vores medlemmer, vil være gode ambassadører for foreningen, og alle studerende i århus er velkomne i foreningen.

 

IMAGE:

-JONAS J.: Problem: Mange tror tilsyneladende, at vores forening kun er for biologer. Vi bør derfor præcisere, at vi er for alle studerende i århus. Dette bør også præciseres på hjemmesiden, ved vores events, på flyers og hvor vi ellers eksponerer os selv.   

 

Fagblade på Uni (bringe artikler om lommeulken/aktiviteter): 

-Medicin: Simon Lundorff har kontakt til dem, og kan finde af, om de vil bringe noget om vores forening (evt. om vores opstartsmøde/foredrag)

- Jura udelukket, da Jonas ved, at deres blad ikke bringer artikler om vores type forening

- Handelsskolen (Jonas spørger)

Andre forslag til studieretninger, som har et tidsskrift?

 

Konkret sæsonopstartsmøde med fiskeforedrag for alle studerende

Vi påtænker at lave et opstartsmøde i biohuset for alle interesserede. Mødet bør indeholde info og intro til foreningen, samtidig med et spændende billedshow/foredrag fra en af ulkens medlemmer.

Reklame for opstartsmøde/foredrag:

  • 1-2 mdr. inde i semesteret for nye studerende: Lave event til forelæsning :

evt. Calculus forelæsning (Calculus)

-Generel Fysiologi ( næste år, 2012 - Tommy)

Organisk Kemi (Tobias Sandfeld – Jonas Spørger ham)

  • Flyers (A6 størrelse) til Uni kantinerne: Jonas J. I løbet af januar laver Jonas en Flyer, så den kan deles ud i februar. Morten lægger flyers ud på kantinens borde på Jordbrugets uddannelsescenter. Præsentation på skolemøder på jordbrugsskolen (morten). 

Jonas sørger for at dele flyers ud på Handelshøjskolen.

 

Jonas står for at producere en flyer med dato for event/opstartsaften til Lommeulken, hvor der er spændende foredrag. Dette deles ud på relevante uddannelsesinstitutioner : Handelshøjskolen, Simon Lundorff på medicin, Lærerseminariet (evt Daniel Holm).  

 

 

Event i Uniparken: ”SynkronFluekast i Uniparken”. Vi stiller en 5-6 mand op, og står og kaster med fluestang samtidigt med , at vi har et skilt til at stå, hvor det fremgår, at man kan deltage i en konkurrence.  . Evt en hulahopring. Præmie (1 øl) for at ramme inden for ringen eller kaste længere end ud til et bestemt punkt.  Tid: Slutningen af maj eller starten af juni, en fredag kl ca. 14.30. Vi reserverer 2 datoer, i tilfælde af regn på den ene af dem. Tovholder: Torben.       

 

”Ulke” folder til Lystfiskerbutikker (Stef (Torben), Jagt og fiskemagasinet (Morten, Grejbiksen (Morten)

Efter aftale lægges foldere i butikkerne (A6 størrrelse)

Tommy laver udkast til A6 folder (februar), lægges i butikker efterfølgende (senest marts 2011).

 

 

REKLAME for Unisø konkurrencen:

Mulighed for at lægge en flydende reklame (ex. EU palle med stort skilt) ud i Unisø ca. 14 dage før konkurrencen. Torben er tovholder for at underrette JONAS R. om tilladelser.

Artikel i Campus om Unisø konkurrencen: Dels bør vi have en omtale både før og efter arrangementet. Arrangørerne af konkurrencen står for dette.    

 

 

GENERAL artikel i Sportsfiskeren: Bjarke D. Artikel bør være færdig senest 15. februar, såfremt at vi får lov at bringe den i Sportsfiskeren i løbet af året.


Den turansvarlige på alle ulketure vurderer, om der er stof til en nyhed til en af lokalredaktørerne på sportsfiskeren.dk om vores fisketur/oplevelse

 

GENEREL artikel til CAMPUS om lommeulken: Vores redaktør JACOB Fogh får buddet om opgaven (Torben spørger ham)

 

 

Tråd på 123.nu : Morten og Tommy laver en finurlig tråd, hvor de reklamerer indirekte for ulken….

 

 

Video på Sportsfiskeren.dk: Vi kan lægge videoer af ulketure ind på forsiden, så vi reklamerer for ulken indirekte…. Så husk evt. videokamera på turene, hvis turarrangørerne skulle få lyst til at lægge en video af en fight eller kommende vandløbsrestaurering ind på sportsfiskeren.dk .

 

 

Der er kommet væsentligt flere PR-tiltag i 2011 programmet, så vi håber at det giver udslag i flere nye entusiastiske ulke til foreningen.

 

 

 

På vegne af PR-udvalget

 

/Torben Ankjærø       



www.lommeulken.dk


17-1-2011