© 2008 

www.lommeulken.dk


Login

Brugernavn:

Password:

Husk mig?
log ind

Ny pr. på ulketurSandart på 3.95 kg. og 74 cm. fanget af Kasper Bjerre

Beretning
Så kom dagen hvor de 13 ulke skulle fiske søen tynd for gedder og sandarter med de nye rigs fra rigbinding:) Vejrudsigten sagde sol og næsten ingen vind, så det kunne jo ikke blive bedre. Da vi ankom til søen om formiddagen, var realiteterne dog noget anderledes med vind og ingen sol. Dette til trods var optimismen i top, da vi sejlede ud.

Efter lidt startbesvær med benzinmotoren kom vi afsted ned mod det udvalgte hotspot. Efter lidt tids dørgning blev det til dagens første fisk, i form af en mindre gedde på bottom bouncer til Kasper Stensgård/Michael som deltes lidt om den fighten :). Ikke verdens største fisk men det satte humøret og troen en ekstra tak i vejret.

De næste mange timer skete der dog intet, så troen på foretagenet var på retur. Kasper nåede da også lige, at sige til mig at vores statistik ikke var for god, når vi fiskede sammen, hvilket jeg kun kunne give ham ret i. Men i det samme jeg får svaret ham, dykker mit flåd lige så langsomt. Jeg får hurtigt givet fri line, hvilket resulterer i flådet kommer op til overfladen og ligger helt vandret. Da bliver jeg klar over at fisken er svømmet op i vandsøjlen med agnfisken, så et solidt modhug bliver plantet i fiskens kæft. Dette bliver besvaret med et par tunge rusk, men ellers ikke den store fight. Alt tydede derfor på sandart og glæden/nervøsiteten var da også stor da en rigtig fin hovedrystende sandart kom til syne i overfladen. Kasper fik sikkert nettet fisken, og lettelse suk forplantede sig i mig. I vejeslyngen kunne vi måle og veje fisken til 74 cm og 3,95 kg og dermed var en ny pr. en realitet!

Resten af dagen bød på mange fisk på ekkolodet og en enkelt mistet fisk til mig, højst sandsynligt sandart som ikke fik fat i krogen på den store geddeskalle, men ellers intet. Dog hørte vi, at andre havde held mig sig senere på dagen (se Jens rapport).

Knæk og bræk

Kasper

P.s solen kom da der skulle tages billeder af fisken :)


21-3-2011
Laurits Therkildsen | the_hunter_maniac@hotmail.com
Jamen den er sgu også dejlig, Kasper... Men måske du skulle kigge Jens over skulderen næste gang du skal ud, så der kunne komme et pund eller to mere på vægten ;-)..

Nej, det er gas. Den er rigtig flot... Specielt taget i betragtning af, at sandarterne virkelig var forsigtige i det kolde vand i søndags. I min båd med to mand havde vi kun ét forsigtigt skallehale-nap i løbet af de vel ca 9 timer på vandet...
23-3-2011 9:18:16