© 2008 

www.lommeulken.dk


Login

Brugernavn:

Password:

Husk mig?
log ind

Ud i vindenGedde på 6.26 kg. og 91 cm. fanget af Allan Mathiasen

Beretning
Tommy og jeg var en tur på søen torsdag i jagten på en af de store sømkasser før lukketid, og for en kort bemærkning havde vi endda selskab af min kollega Morten, som stillede op på brinken velforsynet med Underberg, chips og dåseøl.

Vandet ser forresten ud til at være blevet en grad eller to varmere i løbet af den seneste uge, selv om den svingede en del rundt omkring i søen. Vi målte fra 2½-4½ grader C.

Det varmere vand gav forøget håb, men vinden gjorde det hele meget besværligt. Vi havde et par nap før jeg fik jeg en ca. 4 kgs, hvilket resulterede i et hevedes filterbunke, i det elmotoren valgte at gå ned på strømmangel midt i fighten. Dernæst blæste vi igen ned igennem søen, og så var der bud på min bottombouncer på 10 meter vand. Jeg kunne mærke det var en god fisk, og blev under fighten mere og mere optimistisk på størrelsen - Ind til jeg så på GPS'en, og opdagede, at jeg fightede den med 3 km/t medvindsdriveri. Ikke sært, den var svær at få til båden. Op kom den dog, og så kunne jeg triumfere lidt over dette års største fisk til dato.

25-3-2011
Laurits Therkildsen | the_hunter_maniac@hotmail.com
Fin fisk! Ser da ellers ud til at lufte noget?
27-3-2011 12:23:41