© 2008 

www.lommeulken.dk


Login

Brugernavn:

Password:

Husk mig?
log ind

















Gydeklar



Brasen på 3.2 kg. og 57 cm. fanget af Allan Mathiasen

Beretning
Med det vejr vi har for tiden, og medfølgende vandtemperaturer, går der nok ikke mange dage, før de kære snotplader render på leg.

For at smede mens jernet var varmt og pladerne tykke, smuttede Bjarke B, Sally og undertegnede derfor på en aftens brasenfiskeri. Det skulle vise sig at blive en af de svære ture - som så ofte før, når det er vægtige snotplader, der jages.

Jeg lagde ud med en god gråskalle før mørket sænkede sig, og i det sidste lys fik Birkeland flex. Desværre kom fisken ikke med ind. En times tid senere lykkedes det så mig at lande aftenens eneste plade, som faldt for et par majskorn på hair.

Selv om jeg blev ved en times tid, var der ikke så meget som et nap mere at berette om - Men hvad, en enkelt tyk frøken snotter er vel også ok i pandelampens skær.

2-5-2011
Kasper Bjerre | kasperbjerre@yahoo.dk
Ja der er virkelig sket noget på den front!
2-5-2011 19:53:39
Allan Mathiasen | fiskerallan@hotmail.com
@Bjerre - Ja der er da udvikling i det på alle ledder og kanter. Se bare to år tilbage, da sluttede du med en brasen på 690 gram på listen, og den største på listen var 57 cm og 2,3 kg!

@Bjarke - Så sandt, og vi var da også flankerede af et par polakker. De hev dog heldigvis ikke specimenfisk op, men kun et par småskaller og miniaborrer.
2-5-2011 18:33:48
Bjarke Dehli | bjarkedehli@hotmail.com
Dejlig fisk. I Gdansk har vi en tommelfingerregel omkring brasen der hedder gydeklar = grydeklar.

Velbekomme!
2-5-2011 16:23:49
Kasper Bjerre | kasperbjerre@yahoo.dk
Fin brasen, de er godt nok dejlig tykke i jeres vand!
2-5-2011 14:23:54