© 2008 

www.lommeulken.dk


Login

Brugernavn:

Password:

Husk mig?
log ind

















Pr. horn yeah!



Hornfisk på 0 kg. og 72 cm. fanget af Kasper Bjerre

Beretning
Så blev det tid til en lille aftentur i Jonas og signe's nye jolle. Jeg havde siddet hele dagen på Uni og tænkt, at vejret var da meget bedre til en fisketur end arbejde. Jonas havde åbenbart samme holdning, så en hurtig tur blev planlagt.

Efter lidt startvanskeligheder med at få båden i vandet, kom vi endelig i gang med fiskeriet. Der gik ikke lang tid før det første horn, havde smagt på silketråden og efter et par timers fiskeri, havde de første 10 horn gjort kunststykket efter. De tre største blev målt til 72, 70 og 68 cm, så er der agn til hvar!

Dette fiskeri blev dog hurtigt noget ensformigt, så taktikken blev ændret og målet var nu torsk på jig. Det lykkedes os hurtigt at finde en mindre stime med nogle fine eksemplarer i mellem, så da mørket faldt på, kunne jeg gøre status over mine tre største torsk som målte 60, 52 og 48 cm med vægtene 2,0, 1,425 og 1,1 kg. Så blev der også lidt mad til skafferaften, selvom den største fik lov at svømme igen.

Knæk og bræk
/Kasper

12-5-2011
Kasper Bjerre | kasperbjerre@yahoo.dk
He he ja lad os nu se, det kunne jo være at vejrudsigten ikke er med os. Du må ud og fange nogle horn, din ynglingsbeskæftigelse :)
13-5-2011 11:43:22
Allan Mathiasen | fiskerallan@hotmail.com
Hva' satan, er du gået i offensiven! Med flere planlagte saltvandssats oveni, har jeg jo ingen chance for at forsvare mig. Jeg spræller lidt i garnet, graver en karpe frem, og går i fosterstillíng, beredt på at blive overhalet...
12-5-2011 21:57:11