© 2008 

www.lommeulken.dk


Login

Brugernavn:

Password:

Husk mig?
log ind

















Steinbot



Pighvar/Slethvar på 1.1 kg. og 40 cm. fanget af Bjarke Dehli

Beretning
Årets andet sats efter vestkystens pighvar blev marginalt bedre end ulketurens fiasko. Forholdene ved ankomst tidligt om morgenen virkede optimale og unge Norin fik da også taget sin hvar-mødom i tredje kast. Nappene stod ikke ligefrem i kø men via hårdt arbejde lykkedes det at opsnuse denne godkendte fisk på godt kiloet, dog en baby i vestkyst-sammenhæng. Herudover blev 2 mistet hvilket også gjorde sig gældende for ministeren der desuden brillerede med en fejlkroget undermålet og en skuffende rovskrubbe. Vi fiskede vel 4-5 effektive timer da en del tid blev brugt på at prøve en håbløs plads samt pille tang af krogen. Maveindholdet på dyret var sjovt nok ikke tobiser som forventet men ca 30 stk. Gasterosteus aculeatus L. samt en håndfuld Crangon crangon.

Da fisken blev grillet samme aften med udsigt en solnedgang over Mols Bjerge var det tæt på at det var de 800 kørte kilometer værd ;-)

7-6-2011
Rasmus Bro | rasm8s@hotmail.com
Flot Fisk...så'n frisk bavian på grillen kan ikke have været andet en helt fantastisk.

God stil at tage dagens fisk med armen i slynge;)
7-6-2011 20:22:37
Jonas Rasmussen | jribergaard@gmail.com
Dejlig fisk! Men hvad faen' laver Gasterosteus ude ved de sandede, salte vestkyst vover...?

Men konklusionen på de to ture må være, at vi tydeligvis bliver nødt til at finde et sted længere væk hvis vi vil have mere held med fiskeriet en anden gang! Hvis vi kører omkring Hirtshals på vejen derned burde det være muligt at klare de 800 km på blot en enkelt tur... ;o)
7-6-2011 9:00:05