© 2008 

www.lommeulken.dk


Login

Brugernavn:

Password:

Husk mig?
log ind

















Aborresjov på afbud



Aborre på 0 kg. og 36 cm. fanget af Allan Mathiasen

Beretning
Hankede op i formanden, og fik ham med på et sommersandartsats i Asger. Og ja, naturligvis havde jeg som altid bagtanker, denne gang tåler de dog dagens lys. Den der fine Honda 8 hk kunne jeg altså rigtigt godt tænke mig at teste på Asger!

En dejlig motor må jeg nok sige. Lidt vel tung i forhold til de heste der leveres, men hvilken fryd med indstillingsmuligheder for lås af motor/styring og gashåndtag, og ja - Man kunne føre normale samtaler mellem fiskepladserne!
Desværre fik den ikke just Asger op at plane, faktisk var topfarten kun lige knap 15 km/t. Så lærte jeg det! 10 hk på hækken, ellers kan det ikke betale sig at opdatere motor for markant mere fart.

Nåja, til fiskeriet. Sandarterne ville ingenting, hverken spise skaller eller woblere. Det ville en god håndfuld aborrer på 34 cm dog, samt denne der lige havde et par cm mere. God spas og trøstepræmie, de sortstribede.

Tak for turen og motortest Jonas!

6-7-2011
Jonas Rasmussen | jribergaard@gmail.com
Det var da heldigvis en ganske tilforladelig reparation for en gangs skyld! Rart at det kan lade sig gøre at tale med en automekaniker til en pris under 4000 kr bare en gang imellem... ;o)
8-7-2011 20:54:40
Allan Mathiasen | fiskerallan@hotmail.com
En masse 10 amp sikringer blev skiftet. Et opkald til Toyota, som leverede forbilledlig service, og endda fik en autoelektriker til at ringe tilbage, diagnosticerede problemet som en overgang i stiksystemet et sted ved bådtraileren. Summelyden var et relæ grundet den lave batterispænding.

Samlede reparationsudgifter 30 kr til en pose 10 amp fladsikringer og samt lidt ikke-ledende olie til rengøring af stik og samlinger. Batteriet overlevede afladningen i fin stil.

Håber du har husket at viderebringe min tak til din svigerfar for at have udstyre dig med startkabler :D
8-7-2011 17:25:25
Jonas Rasmussen | jribergaard@gmail.com
Selv tak for en hyggelig tur!
Et par heste ekstra ville bestemt også have gjort underværker på min egen båd, men til gengæld bruger den så næsteningen benzin...

Du glemmer helt at berette om vore kvaler da vi kom i land. Fik du automobilet på ret køl igen?

I øvrigt en dejlig varieret forside der pryder hjemmesiden for tiden! Den viser på fineste vis hvor varieret fiskeriet her i foreningen heldigvis er når vi kan fremvise pæne eksemplarer af både aborre, karpe, å-havørred, kysthavørred, multe og torsk indenfor ganske kort tid..
7-7-2011 9:00:06