© 2008 

www.lommeulken.dk


Login

Brugernavn:

Password:

Husk mig?
log ind

















Torsk on the Bouncer



Torsk på 0 kg. og 91 cm. fanget af Morten Svarer

Beretning
Andreas og jeg havde efter vores sidste torske-sats snakket lidt om at prøve, at trække lidt rundt med nogle hele sild i forsøget på, at få at en god torsk. Tjaa der var ikke var langt fra tanke til handling og 14 dage efter var vi på vandet igen. Efter 15 min. fiskeri med bottem bouncer og 100 gr. lodder og hele sild ca. 20 cm. to tre-kroge og en actiondisc! Så var der faktisk bud efter den og en ordentlig tamp kom efter rigtig meget tovtrækkeri til overfladen! Det virker sgu det shit, og store fisk vil også gerne have stor agn!

God sommer og knæk og bræk herfra:)
Morten Svarer

10-7-2011
Morten Svarer | m.svarer@gmail.com
Nej faktisk ikke, men det var også ren sand vi lå på. Kan sagtens se for mig, at loddet kunne kile sig godt og grundigt fast, hvis der kom lidt sten. Dog ingen bundhug i denne omgang. Det er helt igennem rart når et sats virker! Der er jo ofte en del bommerter inden;D Måske levende krabber næste gang, de har jo ikke andet i maven, og de er da heldigvis nemme at skaffe.
12-7-2011 0:26:39
Allan Mathiasen | fiskerallan@hotmail.com
En stor fisk må man sige - Respekt for at turde tænke alternativt, fedt at det bliver belønnet. En metode jeg sagtens kunne finde på at kopiere på åbent vand.
Fik i ikke en masse bøvl med bund-hug på metoden?
11-7-2011 13:50:34
Kasper Bjerre | kasperbjerre@yahoo.dk
Fedest du får da hevet nogle fine fisk op i øjeblikket, må man sige. Stort tillykke!
10-7-2011 21:01:59