© 2008 

www.lommeulken.dk


Login

Brugernavn:

Password:

Husk mig?
log ind

















Men vi venter...



Havørred Åen på 1.1 kg. og 46 cm. fanget af Bjarke Dehli

Beretning
på de store havørreder kan vi jo passende fylde å-listen op med små tykke opgangsfisk. Eksemplaret her kunne ligesom sin bror ikke stå for firetigeren. Mens sidstnævnte stadig er at finde i vandløbet måtte denne med en tur med hjem til gryderne. Er man å-fisker eller overvejer man at prøve lykken så er det altså nu det spiller, fra stort set alle hjørner af det jyske meldes der om gang i åen og massive mængder havørreder på træk!

Knæk og bræk derude!

25-7-2011
Laurits Therkildsen | the_hunter_maniac@hotmail.com
Jeg tror ikke farverne betyder nær så meget som præsentationen - og ikke mindst heldet. Jeg tog 3 havørreder på en time i morges. Alle på mepps 4 i kobber.
25-7-2011 22:43:51
Bjarke Dehli | bjarkedehli@hotmail.com
Martin gik med mepps 4 i kobber uden at have havørredkontakt så de skrappe farver kan bestemt tage kampen op mod en klassiker ;-)
25-7-2011 18:48:46
Jonas Rasmussen | jribergaard@gmail.com
Dejlig lille tyksak! Den vil gøre sig godt på i ovnen eller røghatten... :o)
Jeg har aldrig rigtig haft mod til at prøve de hidsige farver efter sommerørrederne i åen, men måske man skulle give det en chance. Jeg har dog fået på sort og metallic grøn og selvfølgelig guld, sølv og kobber, så måske det ikke betyder det helt store med farven på spinneren. Bare den rammer fisken lige i cockpittet!
25-7-2011 15:28:38