© 2008 

www.lommeulken.dk


Login

Brugernavn:

Password:

Husk mig?
log ind

















En super morgen fortsat



Havørred Kysten på 0 kg. og 54 cm. fanget af Kristian Søby Nielsen

Beretning
Efter en lille tænkepause blev flammen bundet i enden og ud på revet jeg gik. I andet kast bliver flammen taget hårdt helt ude i kastet, modhug og en fisk båler rundt i overfladen, men min line er slap - pokkers! Inde ved stangspidsen viser det sig at forfanget er sprunget 20 cm fra bombardaen. Hmm nyt forfang på og en ny flamme kommer i enden, ud på revet, kast i samme retning, få omgange og bang, denne gang bliver den kroget springer ud af vandet og tager et par meter line :) Skønt endnu en pæn fisk. Der er fuld knald på hele tiden, med masser af rulninger og ture til den ene og den anden side, og da den kommer ind til mig og jeg tror den er klar tager den lige et ti meters udløb :D, men så er den også færdig og bliver kanet op på stranden. En fuldfed fætter på 54 cm, denne fisk får dog med battet da jeg kommer i tanke om at den vil være perfekt til torsdagens påskefrokost :) Et par billeder bliver taget og jeg pakker grejet sammen, klokken er 8.30 og jeg må hellere til at smutte på arbejde.... Er ikke i tvivl om at der var flere fisk på revet, men nogle gange må man hanke op i sig selv og arbejde :)Da jeg renser fisken og kigger i maven er den fyldt med tobiser - 14 stk + det løse.
Nu ser jeg frem til ulketuren i weekenden :)
Kristian

7-4-2009
Allan Mathiasen | fiskerallan@hotmail.com
At rykke sådan et sæt på under et par timer før arbejde må sgu være toppen. Et par fine fisk, du her viser frem, tillykke!
8-4-2009 14:50:24
Tommy Norin Andersen | tommynorinandersen@hotmail.com
Super tur lyder det til! Og flot flot fisk! Elsker når flammen bliver taget hårdt...
8-4-2009 11:24:49
Kristian Søby Nielsen | soebyfly@gmail.com
Er klart mere til Harlev så det må være det der gør udslaget :)
7-4-2009 22:56:15
Daniel Lindvig | deinerl@sol.dk
Tillykke med fiskene Kristian.. Virker som om du har godt styr på kysten for tiden.
Har haft 6 ture i streg uden fisk på land, så det kan være man skal lure dig i weekenden. Med mindre det bare er alt din erfaring fra Pinds mølle, der giver udslag nu:)
7-4-2009 22:40:13