© 2008 

www.lommeulken.dk


Login

Brugernavn:

Password:

Husk mig?
log ind

















Drop-back i regnen



Karpe på 11 kg. og 82 cm. fanget af Allan Mathiasen

Beretning
Daniel ville på karpetur, og det ville jeg også, så vi slog pjalterne sammen, og fandt et vand med gode fisk. En lokal kontakt havde også besluttet sig for at fiske, og havde endda fodret en del for os fredag.

Han blev hurtigt belønnet for sin gavmildhed med en smuk spejler, hvorefter det begyndte at regne... meget. Og sådan blev det ved natten igennem.

Inden nåede jeg dog lige at være ude og hente en umedgørlig brasen, der havde sat sig i en gren, sikkert fordi den var så lille, at den ikke kunne løfte blyet fri af bunden.

Grundet regnen kunne jeg ikke sove - Ind til kl. 2, hvor jeg valgte at falde i søvn oven på soveposen, kun iført T-shirt, cowboybukser og gummistøvler. Jeg frøs derfor voldsomt, da bidemelderen alarmerede for et dropback kl. 6, men jeg var da klædt til kamp, og var hurtigt over stangen. Alligevel måtte jeg spole omkring 40 meter slap line ind, før der var kontakt - Fisken valgte simpelthen at kæmpe ved at svømme ret imod mig, og selv på stram line fortsatte den kursen.

Efter lidt plaskeri foran en busk og to kraftfulde men korte udløb ved nettet, kunne Lindvig dog liste fisken op på det tørre for mig: En dejlig bamse, men med nogle lidt spøjse afstumpede bryst- og bugfinner.

En time efter bød søen også på et dropback til Lindvig, men desværre var det blot endnu en brasen, i en kaliber der nærmest kunne planes ind.

Regnen stoppede aldrig sådan for alvor, så tørrekælderen er nu proppet op med vådt.

28-8-2011
Allan Mathiasen | fiskerallan@hotmail.com
Jeg er vel ikke fjern i blikket, men simpelthen bælgøjet. Jeg lider vist af amblyopi på de fleste fiskebilleder, søvn eller ej ;o)
Jeg har desuden korrigeret for "røde øjne" - Den service leverede Lindvig ikke i fotopakken.
5-9-2011 17:34:20
Torben Ankjærø | ankjaeroe_torben@hotmail.com
godt gået - en ordentlig bamse midt om natten!
Er det mig eller ser du lidt fjern ud i blikket der :) måske har det noget at gøre med manglen på søvn...
31-8-2011 22:17:23
Martin Broch-Lips | martin_broch_lips@hotmail.com
Tillykke med bassen!
29-8-2011 11:05:18
Jonas Rasmussen | jribergaard@gmail.com
Lyder umiddelbart næsten som en gentagelse af sidste års karpetur til Jernhytten - dog med den undtagelse at i faktisk fandt en fisk... Til gengæld er den da af en kaliber der var værd at gå igennem lidt regnvejr for! Tillykke med den!
29-8-2011 8:39:08